x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Madonna

Madonna

de Adriana V. Paduraru    |    14 Aug 2009   •   00:00
Madonna
Sursa foto: ERIC ESTRADE/AFP PHOTO/MEDIAFAX

Sticky & Sweet, la 51 de ani



Duminică, Madonna împlineşte 51 de ani. A rămas însă "dulce şi lipicioasă" (Sticky & Sweet) şi la fel de controversată ca la 20 de ani. Ca să nu mai vorbim de verva debordantă. Drept dovadă stă turneul pornit în august 2008, care face furori şi care a fost prelungit datorită succesului fulminant. De altfel, Sticky & Sweet Tour este considerat cel mai bine vândut turneu din istorie al unui artist solo, în 2008 fiind vizionat de peste 2,3 mililoane de spectatori din 58 de oraşe. Evident, acest lucru a dus la vânzări-record la bilete. Fanii din România vor avea ocazia să o vadă pe Madonna în toată splendoarea ei, miercuri, 26 august, în Parcul Izvor.

TRANDAFIRI ENGLEZEŞTI. Pe lângă spectacolele din cadrul turneului, diva îşi valorifică din plin şi talentul scriitoricesc. Până la sfârşitul acestui an vor apărea pe piaţă două noi volume din seria cărţilor pentru copii "Trandafirii englezeşti". Prima lansare este programată pentru 15 octombrie şi poartă numele "American Dreams". Cel de-al doilea material este în lucru şi se va intitula "Catch The Bouque", cartea urmând să fie disponibilă din 24 decembrie. Iubitorii cărţilor Madonnei trebuie să ştie că aceasta va fi ultima din seria "Trandafirii englezeşti".
 
ALĂTURI DE FAMILIE.
Aflată în plin turneu, Regina pop îşi va găsi timp şi pentru cei patru copii ai săi. Aflată în Polonia pentru concertul din Varşovia, Madonna intenţionează să îşi ducă copiii în vizită la Auschwitz, pentru ca aceştia "să înţeleagă cât sunt de norocoşi". Apoi, în septembrie, când va ajunge la Tel Aviv, Madonna urmează să-i ducă să vadă şi celebrul Zid al Plângerii din Ierusalim.

Au mai rămas...
15 august - Varşovia - Aeroportul Bemowo
18 august - München - Stadionul Olimpic
22 august - Budapesta - Parcul Kincsem
24 august - Belgrad - Parcul USCE
26 august - Bucureşti - Parcul Izvor
29 august - Sofia - Stadionul Vasil Levski
1, 2 septembrie - Tel Aviv - Hayarkon Park

×
Subiecte în articol: madonna vedete