x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mădularul perfect.

Mădularul perfect.

09 Iun 2011   •   21:00
Mădularul perfect.

Nu-mi aduc aminte sa fi apucat sa ma mir public de cum se iubesc de nu mai pot barbatii pe ei insisi. Asa se face ca le fac de cele mai multe ori con­curenta serioasa femeilor la cabi­nele de proba.

MESAJE. Din nefericire, n-am avut inca privilegiul sa pot trage cu ochiul in intimitatea unui specimen care pro­beaza, sa zicem, o bluza. Oare isi umfla pieptul in oglinda? Se intoarce pe-o parte si pe alta? Si daca da, cu pieptul inca umflat sau intre timp il dezumfla? Sau poate incearca si asa, si asa, pentru mai multa siguranta, sa merite ba­nu’. Pe de alta parte, la blugi, ce fac? Isi asaza gales o mana pe buca, in timp ce fac piruete la oglinda? Sau isi trag grijulii talia sub buric, sa fie si­guri ca burtica umpluta pana la refuz cu tru­fandale are loc sa se re­verse in tih­na, ajutand la sublinie­rea statutului social al hamesitului? Si nici nu vreau sa ma gandesc dupa ce principii isi aleg chilotii si cam cate mi­nute petrec la raion. Pesemne gan­desc si ei constructiv si isi aleg o pe­reche pentru nevasta, o alta pentru iu­bita, alta pentru secretara si alta pen­tru vestiarul de la piscina. Pe aia pen­tru nevasta poate sa nu scrie ni­mic ca nu mai conteaza.

Pe aia pentru iubita trebuie musai sa figureze un me­saj incurajator, de genul 'Sunt pu­ternic pentru tine' sau 'Cand apari ma ridic sa te vad mai bine' sau 'Nu vrei sa ma sa­ruti?' sau 'Sunt aici ca sa ma des­coperi'. Pentru secretara e bine sa pastram cat de cat rangul si sa ii dam de stire ca 'Poti sa te bucuri de mine in intimitate, dar maine tot tu imi faci cafeaua' sau 'Rasfata-ti seful si cas­tigi'. Iar la piscina e necesar sa fie un chilot lejer, suficient de bine croit incat sa se-ntrevada maretia bogatiei pe care o ascunde. Asta pentru timizi. Caci indraznetii nu folosesc chiloti la vestiar deoarece, pentru a cas­tiga stima partenerilor de inca­pere, este bine sa-ti balangani ma­du­larul de pe stanga pe dreapta, in rit­mul mersului spre si de la dus, ca sa-ti castigi repede locul cuvenit in ierarhie.

SHOW. In orice caz, barbatii de­monstreaza in public cu mult mai mul­ta indrazneala decat femeile. Asta pentru ca nu veti vedea niciodata o adu­na­tura de muieri, la gratar, doar in chi­loti, in vreme ce barbatii nu se su­porta im­bracati. Pentru ca acolo se pot lansa intr-o competitie tacita si totodata pot isca mici furii atunci cand femeia unuia priveste ceva mai apasat bustul ferm al unuia care se intampla sa nu fie toc­mai barbata-su.

Si, oricum, sa te fereasca Atot­pu­ter­nicul sa zici ceva de scula lui, sa faci o glu­ma nevinovata ori vreun re­­pros poate chiar cuvenit caci, vorba aia, dra­cu’ te-a luat. In schimb, daca el face misto de tatele tale lasate dupa alaptat sau de curul mai mare c-o masura de cand mananci ecleruri noaptea e bine sa o iei ca pe consta­tare binevoitoare, menita sa aduca fe­ricire cuplului, deoarece oricum tu nu contezi si oricum e evident ca n-ai de ce sa te superi, ca doar n-ai cum sa te ridici vreodata la inaltimea putei lui! (Anuska)

×
Subiecte în articol: fun