x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Magazin - Cupluri longevive

Magazin - Cupluri longevive

de Adriana V. Paduraru    |    02 Feb 2007   •   00:00
Magazin  -  Cupluri longevive

Paul Newman va impli in curand aproape jumatate de secol de casnicie

Paul Newman va impli in curand aproape jumatate de secol de casnicie

Este impamantenita ideea potrivit careia vedetele isi schimba partenerii mai des decat sosetele. Sunt insa si exceptii. Iata o lista cu cele mai longevive cupluri de celebritati.

Una dintre cele mai de durata relatii este cea dintre Paul Newman si Joanne Woodward. Cei doi s-au casatorit in 1958. Desi Newman a fost ravnit de multe admiratoare, a fost intotdeauna fidel: "De ce sa te prostesti cu un hamburger, cand ai acasa ditamai friptura?".

Alti veterani sunt Ozzy si Sharon Osbourne. Ei si-au schimbat juramintele acum 25 de ani. Au trecut prin multe impreuna - accidente rutiere, cancer, dezalcoolizari si dezintoxicari.

DIN COPILARIE. Ronan Keating a facut cunostinta cu iubirea vietii lui cand avea doar 13 ani. Au inceput sa se intalnesca pe la 17 ani. S-au casatorit la 20. Acum au trecut 12 ani de cand Ronan si Yvonne formeaza o familie. "Lumea spune ca ne-am casatorit prea de tineri. Dar asta nu conteaza cand ai intalnit persoana potrivita", a declarat starul pop.

Sting si Trudi Styler sunt impreuna din 1982, insa si-au schimbat juramintele zece ani mai tarziu. Amandoi sunt innebuniti dupa exercitiile de yoga, inclusiv sesiunile tantrice.

Mel Gibson si sotia sa Robyn Moore, s-au cunoscut in 1977. Prima impresie: ea - "Este un nemernic!"; el - "Este prea grasa!". Cu toate astea s-au casatorit trei ani mai tarziu si de atunci sunt de nedespartit.

Goldie Hawn si Kurt Russell sunt impreuna din 1983, chiar daca nu... "cu acte". Dupa trei mariaje ratate, Goldie a ajuns la concluzia ca nu inelul este important, ci relatia in sine.

Win McNamee/REUTERS
Dupa trei mariaje ratate, Goldie Hawn a ajuns la concluzia ca nu inelul este important, ci relatia in sine

SECRETUL FERICIRII. Will Smith este sigur ca a descoperit secretul unui mariaj fericit: sa-ti tratezi sotia ca pe o regina. Iar daca ne gandim ca el si Jada Pinkett-Smith sunt impreuna din 1997, inseamna ca a si reusit sa puna in aplicare formula magica. Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick s-au cunoscut in 1992. S-au casatorit dupa cinci ani de... concubinaj.

John Travolta si Kelly Preston au reusit sa ramana impreuna, desi au avut cateva "furtuni" pe parcursul celor 14 ani de casnicie. "Au fost momente cand mi-am spus: «Omul asta este literalmente nebun». Insa am ajuns la concluzia ca relatia avea multe lucruri bune de care trebuia sa ne agatam", a declarat Kelly.

Don Juanul "imblanzit"

Nimeni n-ar fi crezut ca Warren Beatty isi va pune vreodata pirostriile. Cunoscut drept un playboy incurabil, Beatty s-a casatorit in 1992 cu Annette Benning. Actrita a reusit sa-l duca in fata altarului. Lucru pe care nu l-au reusit iubitele lui Beatty, printre care se numara Natalie Wood si Elizabeth Taylor. De curand, cei doi s-au clasat pe primul loc intr-un clasament alcatuit de USA Today pe tema "Cuplul perfect".
×
Subiecte în articol: s-au