x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun MAgda Pălimariu: Casă nouă pentru 2009

MAgda Pălimariu: Casă nouă pentru 2009

de Adriana V. Paduraru    |    16 Ian 2009   •   00:00

Magda Pălimariu are motive în plus să meargă mai des la Sibiu



Magda Pălimariu, frumoasa blondă care aşază norii şi soarele pe harta României şi aduce telespectatorilor Pro TV veşti proaspete despre vreme în fiecare week-end, are motive în plus să meargă mai des acasă, la Sibiu. De curând, vedeta Pro TV şi-a inaugurat, împreună cu părinţii, o casă nouă în localitatea natală. "Probabil de acum înainte îmi voi petrece aproape toate weekend-urile libere la Sibiu", a mărturisit prezentatoarea rubricii meteo. Magda este foarte încântată de noua locuinţă şi abia aşteaptă să colinde magazinele de decoraţiuni interioare, pentru a-şi amenaja aşa cum se cuvine căminul proaspăt inaugurat.

VACANŢĂ. Deşi este mare amatoare de călătorii, vedeta Pro TV petrece Sărbătorile, în fiecare an, alături de familie. "Crăciunul este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, aşa că întotdeauna vin la Sibiu. De data aceasta, sora mea, Ioana, mi-a luat-o înainte şi când am ajuns acasă bradul era deja împodobit. Ne-am bucurat împreună de mirosul cald al cozonacilor, de aroma de brad, de cadourile găsite sub pom, de colindele care se auzeau în stradă", povesteşte prezentatoarea Meteo.
După ce şi-a informat telespectatorii cum vor avea vremea de Revelion, Magda Pălimariu îşi va lua o binemeritată vacanţă la sfârşitul lui ianuarie. Şi pentru că este o mare iubitoare a sporturilor de iarnă, vedeta Pro TV nu va pierde vremea şi îşi va petrece zilele libere într-un loc cu zăpadă din belşug.

×
Subiecte în articol: vedete