x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Malvina, greu de cucerit

Malvina, greu de cucerit

de Cristina Ologeanu    |    17 Iun 2005   •   00:00
Malvina, greu de cucerit

De mai bine de doi ani o vedeti la TVR. Prezinta, alaturi de prietena ei, Albertina, rubrica Meteo din cadrul Jurnalului.A mai prezentat "Cuptorul magic". Tot cu prietena ei.

De mai bine de doi ani o vedeti la TVR. Prezinta, alaturi de prietena ei, Albertina, rubrica Meteo din cadrul Jurnalului.A mai prezentat "Cuptorul magic". Tot cu prietena ei.

Acum, pe langa Meteo, in fiecare sambata, Malvina gazduieste "Vremea mondenitatilor". Bineinteles, alaturi de Albertina. "Pe langa faptul ca suntem prezentatoarele acestei rubrici, suntem un fel de spioni. Intram in culisele celor mai interesante evenimente mondene pentru a le arata telespectatorilor o alta fata a protagonistilor evenimentelor respective". Adica au trecut la munca de teren si fetele spun ca le place chiar foarte mult. Desi etapele ascensiunii in lumea televiziunii sunt altele, Malvina recunoaste ca, in cazul ei si al Albertinei, lucrurile au stat invers:
"Stii ce e ciudat? Faptul ca, de regula, pana sa ajungi pe sticla, trebuie sa o iei usor-usor, sa pornesti de la munca de teren si abia apoi sa iesi pe sticla. Pe cand noi am facut invers". In cei peste doi ani de aparitii tv, se poate spune ca Malvina ar fi pregatita sa treaca la o alta etapa. Adica la propria emisiune. Cel putin la acest lucru se asteapta cei din afara. Numai ca ea este de o alta parere: "In momentul de fata, pot sa spun ca inca mai invat, inca ma mai pregatesc pentru ceva ce mi se va oferi sau se va ivi la un moment dat".

Sacrificii? Deloc!


Cum tot mai multe vedete de televiziune se plang ca aceasta meserie cere multe sacrificii, am dorit sa aflam la ce renunta Malvina de dragul serviciului. "Meseria asta o fac cu foarte mult drag si, sa stii, nu cere foarte multe sacrificii. Intotdeauna imi fac timp sa ma vad cu familia, sa dau niste telefoane celor dragi, sa ies cu prietenii mei la o cafea, prieteni care au ramas aceiasi dinainte de a intra in televiziune." Aceiasi prieteni dragi sunt si "criticii" ei de suflet. Adica sunt persoanele in care are incredere atunci cand comenteaza aparitiile sale tv. "La inceput, mi s-au facut anumite observatii in legatura cu vocea mea. Mi-au spus ca vorbesc din gat, adica prea pitigaiat. Am observat si eu acest lucru si le-am dat dreptate. Am incercat sa ma corectez in timp, pentru ca nu s-a putut asa, dintr-o data.
Bine, prietenii mei ma mai suna si isi mai dau cu parerea despre vestimentatia din ziua respectiva. Ba chiar se intampla sa ma intrebe: "Si cum ai spus ca o sa fie vremea, ca, de fapt, am fost mai atenta la vestimentatia ta?"". A prezenta rubrica Meteo atrage si anumite riscuri. Daca prognozele nu se potrivesc cu realitatea, telespectatorii, de cele mai multe ori, dau vina pe prezentator. Si Malvina s-a lovit de acest lucru. "Imi place sa cred ca respectivele observatii, de fapt, au fost facute in gluma."

Implinita la numai 25 de ani


Facand un bilant, la cei 25 de ani ai sai, Malvina Popa se considera o persoana norocoasa si afirma ca are absolut tot ceea ce isi doreste. Nu intelegeti gresit, are tot ceea ce-si doreste pentru aceasta varsta. Desigur ca viseaza sa-si intemeieze o familie, la fel de frumoasa ca aceea din care provine. "Am o familie frumoasa, suntem sanatosi cu totii, am un serviciu extraordinar, sunt pe picioarele mele, iar acest lucru este extraordinar." Si pentru faptul ca a stiut sa lupte pentru ceea ce a obtinut acum, pentru ca a devenit o persoana cu coloana vertebrala, ea spune ca numai parintii ei "sunt de vina".
"Parintii mei m-au ajutat foarte mult in perioada facultatii, dupa care mi-am zis ca este momentul sa fiu pe picioarele mele. Desigur ca va veni si momentul in care va trebui sa ii ajut si eu pe ei, pentru ca asta este datoria noastra de copii, pentru ca ei ne-au ajutat sa crestem, sa ne maturizam." Si, daca tot am vorbit de parinti, Malvina le mai datoreaza un lucru: au indemnat-o catre sportul mintii, sport care o ajuta si in viata de zi cu zi. "Parintii m-au indrumat catre acest sport, desi in familie nu exista "cazuri" de sahisti. Acum joc ocazional, numai atunci cand gasesc pe cineva care stie sa joace, are timp si rabdare, pentru ca acest joc cere timp si rabdare." A jucat sah de la 7 la 12 ani. Ba chiar a fost la multe campionate nationale si internationale. Si, prin clasa a III-a, a castigat campionatul pe zona Olteniei, atat individual, cat si cu echipa.

Mecanicul de la rubrica Meteo

Tot de la parinti, mai exact de la tatal ei, Malvina a aflat ce este sub capota unei masini. De altfel, ea a si fost nevoita sa se descurce singura cand a ramas cu masina in drum. "Eram cu masina tatalui meu si s-a spart radiatorul. Eram doar cu mama mea. In momentul in care s-a spart radiatorul, au inceput sa iasa aburi de sub capota si amandoua am ramas "paralizate". Din nefericire, nici un participant la trafic nu a oprit sa ne ajute. Toti treceau pe langa noi, se uitau, dar nu se opreau. Am mers incet pana acasa, oprindu-ma de multe ori, pentru ca stiu ca, daca nu e apa in radiator, se caleaza motorul. Asa ca am ajuns acasa intregi si fara ajutorul cuiva." Malvina crede chiar ca, in caz de forta majora, ar putea rezolva si o pana. "Cred ca m-as descurca sa fac si o pana. Daca nu as avea alta alternativa, incet-incet cred ca as putea sa ridic o roata ca sa o inlocuiesc pe cea defecta."

Fara texte "fumate"

Orice barbat trebuie sa recunoasca, macar in sinea lui, ca Malvina este o femeie frumoasa. Probabil ca nu putini sunt cei care, cum se spune in popor, ar dori sa-si incerce norocul. Ei bine, aflati ca Malvina Popa nu se lasa impresionata cu una, cu doua. Dar, fiti pe pace, nu e nici inabordabila. "Puternica sunt, independenta sunt. Inabordabila intru totul nu sunt. Dar daca vine la mine un barbat cu texte de genul: "Nu vrei sa iesim la o cafea?" sau "Imi dai numarul tau de telefon?", cu siguranta nu obtine nimic si fug cat mai departe de el. Nu neaparat ca aceste texte sunt "rasuflate". Un barbat cu astfel de replici nu poate fi decat unul cu o totala lipsa de imaginatie. Daca nici macar nu stie sa faca o invitatie sau sa abordeze o fata cum trebuie, inseamna ca nici alte lucruri nu le face cum trebuie.
Nu pot sa iti dau o replica anume care m-ar determina sa accept sa ies cu un barbat in oras. Dar imi aduc aminte ca, odata, un barbat m-a invitat "la un cico si o eugenie" si m-a amuzat teribil aceasta invitatie." De altfel, Malvina recunoaste ca nu este genul de femeie care sa faca primul pas intr-o relatie. "Eu nu am facut niciodata primul pas pentru ca imi place sa fiu curtata, cucerita. Nici nu cred ca un barbat ar putea sa ma atraga la prima vedere. Pot spune despre un barbat ca imi place abia dupa ce il cunosc mai bine." Altfel spus, Malvina nu crede in dragoste la prima vedere.
×
Subiecte în articol: bărbat malvina