x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mama lui Pepe: "Oana, pentru mine ai fost întotdeauna ca o fiică"

Mama lui Pepe: "Oana, pentru mine ai fost întotdeauna ca o fiică"

08 Apr 2011   •   19:02
Mama lui Pepe: "Oana, pentru mine ai fost întotdeauna ca o fiică"

Florile oferite şi scuzele adresate părinţilor lui Pepe par să îi fi adus o bilă albă Oanei Zăvoranu. Tatiana Pascu, mama lui Pepe, a fost profund impresionată de gestul Oanei şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei „Mi-a demonstrat că are un suflet mare. Ştiu că ea l-a iubit foarte mult. Ştiu că el a iubit-o foarte mult. Acum, ce să mai spun, fiecare va merge pe drumul lor şi îi doresc din suflet să fie fericită”, a spus mama lui Pepe pentru Antena 1.

Ea i-a adresat Oanei un mesaj de mulţumire, spunând că atât ea, cât şi tatăl lui Pepe, Ion Pascu, o vor primi întotdeauna pe Oana în casa lor. „Oana, eu întotdeauna te-am respectat, tu pentru mine ai fost întotdeauna nu noră, ci fiică. O primesc, nu doar eu ci toata familia o primim cu braţele deschise, pentru că ştiu cât mi-a iubit copilul".

Întrebată despre cum s-a simţit atunci când a început scandalul între Oana şi Pepe, Tatiana Pascu a spus că, deşi nu comentează, nu mai are nici un fel de resentiment faţă de Oana. „Gestul pe care l-a facut aseară a şters tot cu buretele. Bravo ei!. Te pup şi, când vrei, vino la noi, te aşteptam şi te iubim!”, a mai adăugat ea. 

×
Subiecte în articol: Pepe parinti divort oana zavoranu impacare