x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mămica Stan

Mămica Stan

de Adriana V. Paduraru    |    18 Dec 2009   •   00:00
Mămica Stan
Sursa foto: /Foto: B1

Monica revine cu un nou sezon de High Life. După opt luni de la naşterea fiului său, Carlo Nicolas, Monica Stan revine pe micile ecrane cu un nou sezon al emisiunii High Life.



Vedeta B1 recunoaşte că i-a lipsit televiziunea, însă nimic nu se compară cu bucuria şi împlinirea de a fi mamă. "Viaţa mea s-a schimbat total. În primul rând, s-au schimbat priorităţile. El este pe primul loc. Mă simt mult mai puternică şi mai motivată să fac lucruri măreţe şi să-i ofer protecţie. Sunt gata oricând să lupt cu oricine şi orice ar putea fi un pericol pentru el. În concluzie, sunt MAMĂ", mărturiseşte Monica Stan.

Chiar dacă s-a deconectat o perioadă de la viaţa mondenă, Monica este din nou "on line": "Vreau să fac o radiografie cât mai complexă a life-ului autohton şi să promovez adevăratele valori".

FORMULĂ NOUĂ. Începând din 20 decembrie, emisiunea "High Life" va reveni într-o formulă cu totul schimbată. "În primul rând, noutatea constă în faptul că, în ultimele şase luni, am construit un studio propriu şi un decor de excepţie. Suprafaţa acestui nou studio este de 400 mp şi e situat pe malul lacului Floreasca, la restaurantul meu "La Gondola". Astfel, invitaţii emisiunii se vor simţi cu adevărat în high life, pentru că vor fi întâmpinaţi cu cocktailuri şi preparate delicioase înainte de intrarea în emisiune. Pe lângă noul decor, emisiunea are şi un band de muzică live, condus de Alin Pascal, fiul Matildei Pascal Cojocăriţa. Va fi o emisiune care va conţine interviuri cu personalităţi ale vieţii publice, prezentări de modă, cântări şi divertisment, în general", povesteşte Monica.

Carlo Nicolas se joacă cu jucăriile specifice vârstei, din păcate destul de puţine ca varietate, pentru că se plictiseşte repede. Este mare iubitor de muzică, îi place în special o melodie pe care i-o cânt de la două luni şi, când o aude, se linişteşte, orice supărare ar avea.
Monica Stan - despre fiul ei

×
Subiecte în articol: vedete