x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mămici doritoare de noi burtici

Mămici doritoare de noi burtici

de Anca Stanescu    |    22 Iul 2011   •   21:00
Mămici doritoare de noi burtici

Desi au devenit mamici abia de cativa ani, desi au preocupari si cariere soli­citante, tot mai multe vedete vor sa redevina mame. Cine sunt curajoasele?

Chiar daca are parte de un copil extrem de activ, intr-o permanenta miscare, cantareata Andreea Banica isi mai doreste unul! Ea a marturisit ca, in perioada in care a fost insarcinata, s-a simtit foarte bine si chiar a considerat-o cea mai frumoasa etapa din viata ei. 'Ma simteam ocrotita si foarte sexy', a marturisit ea. In plus, la doi ani de la nasterea Sofiei, artista a reusit... sa devina chiar mai slaba decat inainte de sarcina. Acum chiar ca merita sa mai incerce o experienta de graviduta...

Si tiza ei, Andreea Spataru, isi mai doreste un copil. Tot fata, nu baiat. 'Ne-am invatat cu fetita noastra si stim ce avem de facut. Amandoi ne mai dorim o fetita, insa nu stim cand pentru ca nici nu vrem sa fie diferenta prea mare intre Maria si surioara ei, dar nici nu vrem sa intervina gelozia, pentru ca Ma­ria e inca mica si nu stie ce inseamna o sora. Cert este ca vrem tot o fetita, nu baietel', a declarat ea. Insa mai asteapta putin, ca sa treac­a criza, pentru a-i asigura vii­to­rului copil tot confortul necesar.

Este adepta sporturilor extreme, inclusiv a ingrijirii copiilor... Da, si Roxana Ciuhulescu isi mai doreste un copil, la trei ani de cand a devenit mamica Anei, o pustoaica haioasa si rasfatata. 'Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut trei ani. Un copil este cel mai mare dar de la Dumnezeu, caruia ii multumesc in fiecare zi pen­tru ca mi-a dat o fetita sa­na­toasa si frumoasa. Nu exista bucurie mai mare', a marturisit Roxana.

O alta vedeta care isi mai doreste un copil este Oana Cuzino. Prezentatoarea emisiunii 'Ce se intampla, doctore?' are o silueta de invidiat, desi a trecut pragul de 40 de ani. 'M-am gandit sa mai fac un copil, mai ales ca fiica mea isi doreste foarte mult un fratior sau o surioara', a marturisit Oana.

Si Andreea Marin Banica ar fi bucuroasa daca ar mai avea un copil. 'Da, imi doresc un nou copil. Ar fi absurd sa spun ca nu mai vreau. Cu mare drag imi doresc altul', a declarat vedeta cu putin timp in urma.

Cantareata Dana Nalbaru este tare mandra de fiica ei, Sofia, in varsta de patru ani. Interpreta marturiseste ca ar vrea sa ramana din nou insarcinata. 'E minunat totul de cand o am pe Sofia. Viata mea, in loc sa se complice, asa cum auzeam de la altii care devenisera parinti, s-a simplificat foarte mult', declara artista.

Ce mai inghesuiala de dorinte materne! Asadar, peste un an sau doi sa ne asteptam la o noua 'recolta' de bebelusi?

×
Subiecte în articol: fun