x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mămicile anului 2008

Mămicile anului 2008

de Adriana V. Paduraru    |    13 Iun 2008   •   00:00

De la începutul anului şi pînă acum, barza a avut de lucru la Hollywood. Şi nici nu se poate spune că îşi va putea lua vacanţă. Numărul gravidelor e destul de mare

De la începutul anului şi pînă acum, barza a avut de lucru la Hollywood. Şi nici nu se poate spune că îşi va putea lua vacanţă. Numărul gravidelor e destul de mare. Iar amatorii de coperte cu bebeluşi au ce vedea. Primul care ne-a zâmbit anul acesta (pentru două milioane de dolari, spun unii) de pe prima pagină a revistei People a fost Max Liron (băieţelul Christinei Aguilera), năs­cut la 12 ianuarie. Au urmat gemenii lui Jennifer Lopez şi ai lui Marc Anthony (Max şi Emme), pentru care se spune că revista People ar fi plătit şase milioane de dolari. Lista celor care deja au devenit mămici anul acesta poate continua cu Halle Berry (17 martie), Cate Blan­chett (14 aprilie) şi Jessica Alba (8 iunie).


ÎN CURÎND.
Revistele ar trebui să-şi mărească bugetul pentru că multe alte vedete urmează să devină părinţi anul acesta. Cel mai sporit interes îl prezintă cuplul “Brangelina”. Cei doi au confirmat că vor avea gemeni, mai bine zis gemene. Se pare că suma licitaţiei pentru primele poze ale bebeluşelor a ajuns undeva la 15 milioane de dolari. Iar marii licitatori sînt People şi OK!. “Am fi încîntaţi să avem pozele în People”, a declarat un purtător de cuvînt al revistei, citat de Contactmusic. “Am fi nebuni să nu licităm pentru aceste fotografii”, a spus la rîndul său un reprezentant al OK!. Concurenţa e mare şi între vedete. Nicole Kidman a anunţat că ea şi soţul său, Keith Urban, vor avea un copil. Primul lor urmaş se va naşte “undeva în iulie”, a confirmat Keith.

La nici un an de la naşterea fiului lor, Tori Spelling şi soţul său, Dean McDermot, au anunţat o nouă sar­cină, fără a preciza însă şi când îi va veni sorocul actriţei. Jaime Lynn Spears, nimeni alta decît sora lui Britney, a anunţat că este însărcinată şi va naşte în curînd. După ce mai multe reviste au prezentat materiale în care Lisa Marie Presley era făcută obeză, fiica regelui rock’n’roll a anunţat că este, de fapt, însărcinată, bebeluşul urmînd să-şi facă apariţia în luna octombrie. Veşti bune şi din partea lui Gwen Stefani. Ea şi soţul său, Gavin Rossdale, vor avea cel de-al doilea copil.


SCULY, DIN NOU MAM
Ă. Gillian Anderson, starul serialului “Dosarele X”, este însărcinată cu cel de-al treilea copil, potrivit revistei People. Acesta va fi al doilea copil al lui Gillian Anderson şi al iubitului ei, Mark Griffiths. Cei doi mai au un copil, Oscar, care s-a născut în noiembrie 2006. Anderson mai are o fiică în vârstă de 13 ani, Piper, dintr-un mariaj anterior.

Noi le-am acordat tuturor vedetelor titlul de “Mama anului”.

 

Zvon

La capitolul zvonuri o adăugăm pe Beyonce. Nunta rapidă cu Jay Z a dat frîu liber scenariilor. Unii apropiaţi ai cuplului au confirmat însă că Beyonce aşteaptă primul lor copil. “S-a mai îngrăşat. Şi a renunţat şi la tratamentul de detoxifiere pe care îl făcea de obicei cînd punea cîte un kilogram în plus”, a declarat un prieten al cîntăreţei pentru New York Post.

 

Barza este PRO

Roxana Ciuhulescu, Andreea Liptak sînt doar cîteva dintre vedetele autohtone care au devenit mămici anul acesta. Pe lista de aşteptare în trus­tul Pro mai sînt Olivia Şteer, Nicoleta Luciu şi Ioana Ginghină. Dacă Olivia şi Nicoleta vor aduce pe lume băie­ţei, Ioana se va alătura Roxanei şi Andreei, care au fetiţe.

 

Bani grei.

Pentru reviste, naşterea unui bebeluş de vedetă este un adevărat eveniment.
Şi plătesc bani grei pentru a avea exclusivitate pentru primele fotografii ale micuţilor. Aşa se face că revista People, una dintre cele mai avide publicaţii după astfel de poze, ar fi plătitîn jur de două miloane de dolari pentru Max Liron (băieţelul Christinei Aguilera). În contul lui Jennifer Lopez ar fi intrat 6 mili­oane de dolari după ce aceeaşi publicaţie a publicat fotografiile gemenilor Max şi Emme. Ange­lina Jolie însă va conduce detaşat într-un top al celor mai scumpe poze de bebeluşi. Se spune că bătălia între revistele People şi OK! ar fi ridicat preţul la 15 milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: people cover story