x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Maraton Lost

Maraton Lost

17 Aug 2007   •   00:00

"LOST: Naufragiaţii" este un serial palpitant, care a suprins intreaga lume. Supravieţuitorii unui accident de avion trebuie să se adapteze pe o insulă tropicală, departe de civilizaţie, trecănd prin situaţii neaşteptate şi intămplări bizare.

"LOST: Naufragiaţii" este un serial palpitant, care a suprins intreaga lume. Supravieţuitorii unui accident de avion trebuie să se adapteze pe o insulă tropicală, departe de civilizaţie, trecănd prin situaţii neaşteptate şi intămplări bizare. Toate episoadele din sezonul 2 vor fi programate in week-end-ul 18-19 august, de la ora 17:25, iar episoadele din sezonul 3 vor fi difuzate in week-end-ul următor, 25-26 august, tot de la ora 17:25, atăt sămbăta, căt şi duminica.

Fanii serialului "LOST: Naufragiaţii" pot revedea episoadele extrem de interesante ale ultimelor două sezoane in timp ce telespectatorii care au pierdut episoade vor avea şansa să-şi imbunătăţească cunoştinţele despre serial şi să se pregătească pentru viitorul sezon.

SURPRIZĂ. Noul sezon, al patrulea, va sosi pe micile ecrane cu o mulţime de mistere care trebuie rezolvate, imediat după data premierei din Statele Unite, ce va avea loc la inceputul anului 2008.

Al treilea sezon din "LOST: Naufragiaţii" s-a incheiat pe data de 22 iulie cu un episod de două ore. Scenariştii serialului "LOST: Naufragiaţii" şi-au respectat promisiunile şi au creat la finalul acestui sezon unul dintre cele mai bune episoade de pănă acum. Cu siguranţă că finalul celui de-al treilea sezon a surprins audienţa prin schimbarea de perspectivă. Nu a mai fost vorba de flash-backuri, ci de evenimente din viitorul personajelor.

×
Subiecte în articol: serial