x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mariah Carey, cu patrupedele la psiholog

Mariah Carey, cu patrupedele la psiholog

14 Mar 2011   •   15:44
Mariah Carey, cu patrupedele la psiholog

Ce nu face omul pentru animalele sale de companie, mai ales atunci când îşi permite din plin din punct de vedere financiar?  "Luaţi un loc pe canapea şi povestiţi-mi cum vă pregătiţi de naşterea gemenilor stăpânei voastre". Cam aşa ne putem închipui un dialog între câinii cântăreţei Mariah Carey şi specialistul în psihologie canină la care şi-a dus Carey animalele de companie pentru a le pregăti de venirea pe lumea a celor doi copii ai săi.

Deşi ne-am aştepta să îşi dreseze animalele cel mult pentru a se obişnui cu copii prin preajmă, Mariah Carey dă dovadă de o reală surpriză, fiind îngrijorată ca nu cumva patrupedele să fie afectate psihic de apariţia celor mici. Astfrel, cei patru căţei rasa Jack Russell beneficiază până la naşterea copiilor de consiliere psihologică, "datî fiind natura geloasă a acestei rase", a spus cântăreaţa, citată de contactmusic.com.

Mariah Carey nu este la prima excentricitate de acest fel. Ea este cunoscută pentru răsfăţul revărsat asupra patrupedelor din dotare. Nu demult, ea a dezvăluit că şi animalele ei de companie au parte de asistenţi personali care fac parte din grupul ce îi însoţeşte permanent. Să nu se simtă singuri... (foto: dailymail.co.uk)

×
Subiecte în articol: caini psiholog mariah carey