x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mariah Carey: "Da, sunt însărcinată!"

Mariah Carey: "Da, sunt însărcinată!"

28 Oct 2010   •   00:00
Mariah Carey: "Da, sunt însărcinată!"

Cântăreaţa, în vârstă de de 40 de ani, a confirmat pentru prima dată zvonurile potrivit cărora aşteaptă un copil, in cadrul unui interviu pentru "Acces Hollywood".



Mariah Carey a ales însă să păstreze secretă data la care aşteaptă să se nască copilul. "Este încă devreme. Nu vreau să conturez prea mult cu detalii acest aspect" a declarat vedeta, menţionînd totuşi că evenimentul va avea loc în primăvară.Cei doi viitori părinţi au spus că nu vor încerca să afle sexul copilului înainte de naştere

Soţul cântăreţei, Nick Cannon, a confirmat acest eveniment, descriind experienţa pe care o trăiesc cei doi ca pe o călătorie emoţională. "Cel mai de preţ dar de pe pământ este un copil, şi ştiţi prin ce am trecut pînă acum" a spus el, referindu-se la o sarcină pe care Mariah Carey a pierdut-o în urmă cu doi ani, eveniment nefericit care nu a fost dat publicităţii până în prezent. Cântăreaţa spune acum că în 2008, la scurt timp după căsătorie, a aflat că este însărcinată, dar a pierdut sarcina după numai o lună.

×
Subiecte în articol: lumea