x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mark Wahlberg face echipă cu Justin Bieber pe marele ecran

Mark Wahlberg face echipă cu Justin Bieber pe marele ecran

28 Apr 2011   •   12:54
Mark Wahlberg face echipă cu Justin Bieber pe marele ecran
Sursa foto: /REUTERS


S-ar putea spune că şi Mark Wahlberg suferă de febra Justin Bieber. Actorul, care a produs şi a jucat recent în „The Fighter”, l-a cooptat pe Bieber pentru un proiect cinematografic. „Vom face un film la casa de producţie Paramount. Am lansat ideea şi, după ce am vorbit cu el (Justin Bieber n.r.) a fost foarte încântat de idee. Mi-a trimis un video cu el şi da, cred că este foarte talentat”, a declarat Wahlberg, citat de Huffington Post. Actorul nominalizat la Oscar nu a confirmat dacă va juca şi el în viitoarea producţie, dar a menţionat că nici el, nici Bieber nu vor cânta, ceea ce ne face să credem că Wahlberg va apărea totuşi în film alături de starul pop. Wahlberg nu a vorbit prea mult nici de subiectul filmului, spunând doar că va fi vorba de „un mentor dezinteresat dintr-un mediu urban”.

În cazul în care colaborarea celor doi va fi dusă la bun sfârşit, Justin Bieber nu se va afla ppentru prima dată pe un platou de filmare. Cântăreţul are puţină experienţă, el vând câteva apariţii sporadice în seria de televiziune „CSI” şi, bineînţeles, în filmul său „Never Say Never”, care a făcut senzaţie în multe state, deşi acolo nu se poate spune că a fost vorba de actorie.

Mark Wahlberg lucrează în prezent la comedia „Ted”, care o are protagonistă pe Mila Kunis, şi are în plan o continuare a filmului „The Fighter”.

×