x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mărlanu la Paris

Mărlanu la Paris

14 Dec 2007   •   00:00

Serialul "Trăsniţi din N.A.T.O." a ajuns la finalul celui de-al nouălea sezon de poante şi trăsnăi.

Serialul "Trăsniţi din N.A.T.O." a ajuns la finalul celui de-al nouălea sezon de poante şi trăsnăi. Dialogurile spumoase şi pline de umor, situaţiile comice, invitaţi-surpriză si peripeţiile cu Pupăză, Mărlanu, Chiorete, Gogoaşe, George, Vandame si frumoasele Ema, Desire şi Iuliana au reuşit să vă descreţească frunţile şi să vă facă să uitaţi de problemele de zi cu zi.

À PARIS. Pentru un ultim cadru, echipa "trăsnită" a ajuns in capitala Franţei. Mare le-a fost mirarea cănd, in drumul spre hotel, au fost opriţi pe stradă şi felicitaţi. Un grup de romăni, care urmăresc serialul, l-au recunoscut imediat pe simpaticul Mărlanu, aşa că au profitat de ocazie pentru a se fotografia cu el, dar şi pentru a-i cere căteva autografe. Mai mult decăt atăt, pentru că echipa avea nevoie de o maşină pentru filmări, romănii le-au sărit in ajutor şi le-au pus la dispoziţie autovehiculul personal, pe toată durata şederii in Franţa.

AVENTURI. Dar ce caută "trăsniţii" in patria lui Moliere? Ei bine, Angi, prietena lui Mărlanu, i-a cerut să o sărute franţuzeşte. Drept pentru care simpaticul "locotenent" dă fuga la Pupăză in emisiune ca să ceară azil politic… in Franţa. Dacă vreţi să vedeţi ce-a făcut Mărlanu prin Oraşul Luminilor, urmăriţi ultimul episod, difuzat joi, de la ora 22:00.

×
Subiecte în articol: serial