x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Meciul secolului la Radio ZU

Meciul secolului la Radio ZU

de Adriana V. Paduraru    |    01 Apr 2011   •   15:49
Meciul secolului la Radio ZU

“Capră contra Soacră, Porcu' contra Socru” este cea mai nouă aroganţă gândită de Mihai Morar şi Daniel Buzdugan. Concursul dă ocazia unui cuplu tânăr să câştige  un apartament în valoare de 65.000 de euro. Chiar de 1 aprilie, cei doi prezentatori de la Radio ZU au ales finaliştii. O familie a primit în casă porcul şi a scăpat de socru, iar cealaltă s-a ales cu o capră şi se lipseşte de soacră. Astfel, începe ceea ce Mihai şi Daniel au denumit “Meciul Anului”.

Nu mai puţin de 1.000 de familii s-au înscris la concurs, însă doar două au rămas în "marea finală": Oana şi Romulus Manolea (alături de părinţii lui) şi Ame şi Cristian Vlad (alături de părinţii ei) . Vineri, 1 aprilie, la Morning ZU, soacrele au tras la sorţi. Rezultatul:  până pe 11 aprilie, familia Vlad găzduieşte capra, în timp ce soacra se distrează la Palma de Mallorca, iar familia Manolea îi oferă o casă nouă porcului, în timp ce socrul se destinde la Băile Felix.

Animalele au fost conduse sub stricta supraveghere a veterinarilor Laurenţiu Croitoru şi Eugen Vasile de la cabinetul lor până în casele finaliştilor. Capra s-a mutat în cartierul Colentina şi a primit cadou o varză de bun venit, iar porcul a fost întâmpinat cu pâine şi sare în casa din Berceni. Toate aventurile din timpul concursului pot fi urmărite în direct pe www.radiozu.ro.

Buzdugan şi Morar aşteaptă de la cele două familii cât mai multe dovezi de spontaneitate şi inventivitate. Pe lângă misiunile zilnice pe care le vor avea de îndeplinit, finaliştii trebuie să arate cât mai mult interes faţă de buna stare a animalelor, câştigătoarea apartamentului fiind desemnată familia care reuşeşte să impresioneze cel mai mult.

×
Subiecte în articol: morar concurs buzdugan radio zu meciul anului