x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Medium

Medium

21 Sep 2007   •   00:00

După ce in vară a avut loc premiera pe postul de televiziune Prima TV, iată că acum, incepănd din 17 septembrie, primul sezon din "Medium" poate fi văzut şi pe Hallmark Channel.

Hallmark/Medium/ Serial/Luni-joi 21:00

PRIMA TV/Medium/ Serial/Luni 0:00

După ce in vară a avut loc premiera pe postul de televiziune Prima TV, iată că acum, incepănd din 17 septembrie, primul sezon din "Medium" poate fi văzut şi pe Hallmark Channel. De altfel, postul Hallmark va difuza la sfărşitul lunii octombrie, in exclusivitate, sezonul doi din "Medium".

POVEŞTI REALE. "Medium" este un captivant serial cu episoade de căte o oră, inspirat din povestea vieţii mediumului Allison Dubois. De fapt, extrasenzorul Allison Dubois este şi consultantul de specialitate al serialului.

In rolul principal apare actriţa Patricia Arquette, ca soţie şi mamă a trei copii, care incearcă să-şi inţeleagă intuiţia naturală cu privire la oameni şi capacitatea de a lua legătura cu morţii. Ea e o studentă la Drept care face practică in biroul procurorului districtual şi incepe să aibă experienţe paranormale. Intrebarea care apare este dacă are capacităţi paranormale sau a innebunit. Cănd unul dintre visele ei se dovedeşte a fi bazat pe un caz real, ea işi dă seama că are reale calităţi extrasenzoriale. In timp ce soţul ei Joe (Jake Weber) o sprijină şi o iubeşte din toate puterile, cuplul se luptă să menţină un echilibru intre viaţa de familie şi puternica chemare a lui Allison. Pănă la urmă, Allison este angajată de procurorul districtual Devalos (Miguel Sandoval) pentru a-şi folosi capacităţile şi a-l ajuta să rezolve cele mai grele şi inexplicabile cazuri de crimă.

BIOGRAFIE. Patricia Arquette este la ora actuală o actriţă cu renume, care a jucat in peste 40 de producţii de la Hollywood. A debutat in "Coşmar pe Strada Elm", iar dintre celelalte filme amintim "Stigmata" şi "True Romance". Pentru rolul din "Medium" ea a fost nominalizată de două ori la Globul de Aur şi a căştigat un Emmy (alături de o altă nominalizare).

×
Subiecte în articol: serial