x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mel Gibson către Oksana: "Ai o p...ă defectă" (Audio)

Mel Gibson către Oksana: "Ai o p...ă defectă" (Audio)

13 Iul 2010   •   00:00
Mel Gibson către Oksana: "Ai o p...ă defectă" (Audio)

O nouă înregistrare audio în care actorul Mel Gibson foloseşte un limbaj violent şi afirmaţii rasiste la adresa fostei sale iubite şi în care afirmă ca aceasta "a meritat" să fie lovită, face "ravagii" pe Internet. Este a doua înregistrare audio în care Gibson este auzit insultându-şi prietena. Actorul riscă până la patru ani de inchisoare dacă este găsit vinovat de violenţă domestică.

Actorul american se află în mijlocul unui scandal imens din cauza faptului că a fost acuzat de Oksana Gregorieva, foasta sa iubită, de violenţe fizice şi verbale. Dacă este găsit vinovat,  Gibson riscă până la patru ani de închisoare. Gibson şi Oksana, care s-au despărţit la cinci luni de la naşterea fiicei lor, Lucia,  se află într-un proces pentru custodie. 

"Tu nu eşti femeie! Eu am nevoie de o femeie cu suflet, căreia să-i pese! Nu eşti decât o împuţită cu p...a defectă. Ai nevoie de suflet, ai nevoie de transplant de creier", se poate auzi pe ultima înregistrare a unei convorbiri dintre cei doi, publicată pe internet.

"Ai lovit o femeie cu un copil în braţe şi i-ai spart dinţii. Ce fel de bărbat eşti?", întreabă Grigorieva.

"Văd că eşti nervoasă acum. Ştii ceva? Ai meritat-o!", i-a răspuns Gibson, folosind un limbaj deloc prietenos. În plus, în timpul conversaţiei, actorul i-a reproşat fostei iubite că nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor nici în dormitor.

Când Oksana i-a replicat că are nevoie de tratament medical, Gibson a luat din nou foc: "Am nevoie de o femeie lângă mine, nu de o fetiţă cu o p...ă defectă".

Cântăreaţa din Rusia îi spune apoi starului australian că va sta o perioadă la prietena sa Alicia.

"De ce nu mă scuteşti cu târfa aia de Alicia? Ştii că mi-a făcut ochi dulci? Mi-ar fi tras-o în cinci secunde. Aia nu ţi-e prietenă. În afară de mine, nu ai niciun prieten, iar pe mine mă tratezi ca pe un rahat. Am nevoie de o femeie care să mă trateze ca pe un bărbat, ca pe o fiinţă umană, cu bunătate, care să ştie ce-i aia bunătate. Tu nu ai suflet. Mi-am părăsit nevasta pentru că nu mai exista comunicare, însă între noi doi nu există nimic, este mai rău ca înainte. Iar tu nici măcar nu încerci", a replicat actorul.



Arăţi ca o scroafă în călduri, iar dacă vei fi violată de nişte cioroi, va fi numai vina ta!


Într-o înregistrare anterioară, Mel Gibson poate fi auzit spunând fostei sale iubite, Oksana Grigorieva, că îi va da foc la casă.

"Eşti o ruşine pentru mine! Arăţi ca o scroafă în călduri, iar dacă vei fi violată de nişte cioroi, va fi numai vina ta", îi spune actorul fostei iubite.

"Cum poţi să te porţi ca o curvă, când am fost al naibii de drăguţ!? O să vin şi o să dau foc la nenorocita de casă", a ameninţat Gibson.


Potrivit Daily Mail, agenţia de impresariat a actorului a renunţat să se mai ocupe de Mel Gibson, care a recunoscut că este "terminat" din punct de vedere profesional.

"M-ai folosit, nenorocito! Cariera mea este terminată", i-a strigat actorul Oksanei.

Scandalul pune în pericol toate proiectele pe care actorul le are în derulare. Cel mai recent film al său, "The Beaver", este în post-producţie şi încă nu s-a stabilit data lansării.

Pelicula este regizată de Jodie Foster, care joacă alături de Mel în film, costurile de producţie ridicându-se la  20 de milioane de dolari.

Gibson mai are două proiecte care, deocamdată, sunt în stand-by.

Actorul australian a ţinut prima pagină a ziarelor şi în 2006, după ce a fost arestat pentru conducere în stare de ebrietate. El a fost condamnat atunci la trei ani de închisoare cu suspendare şi la plata unei amenzi de 1.300 de dolari, după efectuarea unei cure de dezalcoolizare. Arestarea sa a fost, însă, dublată de un alt scandal, deoarece actorul australian a făcut cu acea ocazie mai multe comentarii antisemite, pentru care şi-a cerut scuze ulterior.

×
Subiecte în articol: magazin