x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Melina Kanakaredes

Melina Kanakaredes

07 Dec 2007   •   00:00

Melina Eleni Kanakaredes s-a născut la 23 aprilie 1967, in Akron, Ohio (Statele Unite), intr-o familie cu origini greceşti. Pentru că asistentele de la maternitate ii spuneau tot timpul "Honey" (miere), părinţii au hotărăt să o boteze Melina (Meli in limba greacă inseamnă miere).

Obligată să poarte pantaloni in timpul filmărilor pentru CSI

Melina Eleni Kanakaredes s-a născut la 23 aprilie 1967, in Akron, Ohio (Statele Unite), intr-o familie cu origini greceşti. Pentru că asistentele de la maternitate ii spuneau tot timpul "Honey" (miere), părinţii au hotărăt să o boteze Melina (Meli in limba greacă inseamnă miere). De asemenea, Kanakaredes inseamnă fiul unicului fiu. Ironic, părinţii săi n-au avut nici un băiat, ci trei fiice.

Debutul in actorie a avut loc in copilărie, la vărsta de opt ani, cănd, alături de sora sa, a jucat intr-o piesă de teatru inspirată de "Aventurile lui Tom Sawyer", scrisă de Mark Twain. Inclinaţiile artistice au făcut-o să se indrepte către Universitatea de stat din Ohio, unde a studiat muzica, dansul şi arta teatrală. Şi-a aprofundat cunoştinţele acumulate in timpul facultăţii pe scena teatrului din Pittsburgh, dar şi pe Broadway.

SERIALE. Primul proiect major la care a lucrat este "Lumină călăuzitoare", serial in care a interpretat rolul Eleni Andros din 1991 pănă in 1995. Prestaţia din această producţie i-a adus Melinei două nominalizări la prestigioasele premii Emmy.

Un alt serial la care a lucrat este celebrul NYPD Blue, unde era iubita poliţistului interpretat de Jimmy Smits. Pentru rolul din Providence, unde era doctoriţa Sydney Hansen, nici n-a trebuit să dea probă, ceilalţi actori fiind aleşi in funcţie de cum "dădeau" alături de ea. In 2004 a inceput aventura in seria CSI, ca detectivul Stella Bonasera. Şi, deşi ii place la nebunie să poarte rochii care să-i evidenţieze talia de invidiat, in CSI producătorii au obligat-o să poarte doar pantaloni. Nu de alta, dar un criminalist e mai puţin credibil in rochii sexi.

CaSNICIE. Proverbul romănesc "dragostea trece prin stomac" pare să i se potrivească Melinei. Ea este căsătorită de 14 ani cu iubitul său din facultate, Peter Constantinades, de profesie maestru bucătar. "Suntem o familie numeroasă, aşa că soţul meu găteşte căt pentru o armată", ii place Melinei să glumeacă pe această temă.

News

Tabloid. Courteney Cox e Lucy Spiller, ambiţioasa şefă a tabloidului Dirt and Now. Lucy e obsedată de adevăr pentru că... nici ea nu ştie precis de ce. Ajutată de Don Konkey (Ian Hart), un paparazzo schizofrenic, "dăruit" cu geniul de-a surprinde intotdeauna instantaneul perfect, Lucy scoate la iveală adevărurile ascunse din spatele vieţii vedetelor, cărora le hotărăşte, dacă e cazul, şi soarta.

Charlie Sheen era să se insoare. Charlie Sheen ("Doi bărbaţi şi jumătate") era căt pe ce să se insoare cu logodnica sa, Brooke Mueller, pe cănd se afla in Las Vegas. Vedeta din "Doi bărbaţi şi jumătate" a recunoscut că el ar fi fost foarte tentat să se insoare rapid in Las Vegas, dar nu a putut face acest lucru din cauza logodnicei lui. "Cănd te afli in acest oraş, iţi trec prin cap asemenea idei. Insă femeile nu găndesc la fel ca noi, bărbaţii. Cele mai multe visează incă din adolescenţă la rochia albă de mireasă şi la tot acel complicat ceremonial, care este foarte important pentru ele. N-am putut să o privez pe Brooke de aşa ceva", a mărturisit Sheen.

×
Subiecte în articol: serial