x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Meseriaşii distracţiei revin la Antena 1

Meseriaşii distracţiei revin la Antena 1

04 Sep 2009   •   00:00
Meseriaşii distracţiei revin la Antena 1

Luni, 7 septembrie, este ziua în care revin cu forţe proaspete la Antena 1 meseriaşii distracţiei. Răzvan şi Dani, Mădălin Ionescu şi Dan Capatos sunt puşi pe fapte mari în noul sezon al emisiunilor 'Neaţa cu Răzvan şi Dani, Acces direct şi Un show păcătos.



De luni până vineri, de la 8:00 la 10:00, pe lângă invitaţii din studio sau reţetele lui Vladuţ, Răzvan şi Dani vor găzdui şi transmisiuni directe de la staţiile locale ale Antenei 1, în care telespectatorii vor fi puşi la curent cu cele mai interesante sau amuzante întâmplări din ţară. Aşa cum ne-a obişnuit, Acces direct preia cele mai importante ştiri ale zilei şi le "disecă" pentru a satisface şi cele mai mici curiozităţi ale telespectatorului. Iar la Show-ul păcătos veţi avea din nou parte de fabuloase dezvăluiri, apariţii şocante şi scandaluri întoarse pe toate feţele. (A.V.P.)
5187-100781-thetudors3.jpg
HBO


Dinastia Tudorilor, sezonul 3
Începând cu data de 4 septembrie, telespectatorii pot urmări în premieră şi în exclusivitate la HBO cel de-al treilea sezon din producţia Dinastia Tudorilor, serialul de epocă ce se concentrează pe faptele politice şi aventurile sângeros-sentimentale ale celui mai controversat rege britanic din istorie, Henric al VIII-lea. Cel de-al treilea sezon începe imediat după decapitarea soţiei cu numărul 2, Anne Boleyn şi, preţ de 8 episoade, creatorul şi scenaristul Michael Hirst continuă să ne ofere o aprofundată descriere a epocii premergătoare celei descrise în filmele alături-amintite - problemele religioase ce au consumat Anglia şi restul Europei la jumătatea secolului al XVI-lea, căsătoria lui Henric cu timida Jane Seymour (Anita Briem), în speranţa că noua regină va naşte un moştenitor pentru tron, moartea prematură a acesteia, căsătoria nr. 4, cu Anne de Cleves (Joss Stone), precum şi divorţul de aceasta, şi intrarea în scenă a soţiei cu numărul 5, Catherine Howard (Tamzin Merchant), verişoara Annei Boleyn.  (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: magazin