x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mic, dar şic

Mic, dar şic

de Adrian Vaduva    |    17 Sep 2010   •   00:00
Mic, dar şic
Sursa foto: Valerie Macon/Getty Images

Vedetele au foarte mare grijă la felul în care ies pe stradă. Nu se ştie niciodată de unde apare un paparazzo care să-i surprindă într-o ipostază nefericită. Şi ca să-i obişnuiască şi pe cei mici cu lumea dură a showbizului îi încurajează să se îmbrace cu foarte mult stil.

E adevărat, însă, mai sunt şi unii care nu prea reuşesc. Fie că se străduiesc prea tare, fie că nu-şi dau prea mult interes, acestea au fost puse mai tot timpul la coada clasamentului în materie de stil.

NOTA 10
Din punctul de vedere al stiliştilor, campioană a bunului gust este Suri Cruise. De fiecare dată când micuţa familiei Cruise iese pe stradă, impresionează prin modul în care se îmbracă. De curând, Suri a fost surprinsă cu o ţinută foarte "girly", iar cizmele de cauciuc Hello Kitty au făcut furori. Nota 10 încă o dată pentru junioara Cruise.
Un alt domn pus la punct de fiecare dată este Levi McConaughey. Deşi are numai 2 ani, Levi le dă clasă multor adulţi în materie de eleganţă. Jenşii întorşi, geacă de denim şi o pălărie care le întrece pe toate îi dau fiului lui Matthew McConaughey un aer ştrengăresc şi vibrant.

CLANUL "BRANGELINA"
Nu contează unde sunt, nu contează unde se duc, fiecare membru al familiei Jolie-Pitt este un trend-setter. Dacă Zahara preferă ţinutele "girly", Shiloh este adepta unui stil mai băieţos. Madox preferă hainele lejere, iar Pax adoptă de multe ori stilul tatălui său adoptiv, Brad Pitt.

COLORAŢI
Ella Rae, Michael, Brendan Joseph şi Grace Margaret, împreună cu cei doi părinţi ai lor formează şi ei un alt clan: Wahlberg. Când Mark Wahlberg şi-a luat în primire steluţa de pe Walk of Fame, cei patru copii au surprins prin hăinuţele lor stilate şi viu colorate.

AŞA NU
Cum spuneam la început, există şi unele celebrităţi care nu reuşesc să impresioneze. Două exemple în acest sens sunt Tori Spelling şi Jennifer Garner. Dacă Tori pare că se străduieşte prea tare şi nu-i iese, Jennifer lasă impresia că nu prea o interesează părerile ştiliştilor de la rubricile Fashion Police. De exemplu, Tori a ţinut atât de mult să se asorteze şi cu culoarea părului, şi cu fetiţa, încât excesul de galben n-a avut efectul scontat. Dimpotrivă! În schimb, Jennifer a fost catalogată drept o mare fană Marta Stewart după ce a ieşit cu fetiţa îmbrăcată ca o mică brutăriţă gata-gata să bage prăjituricile la cuptor.

×
Subiecte în articol: magazin