x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mica piţi-sirenă

Mica piţi-sirenă

30 Aug 2008   •   00:00
Mica piţi-sirenă

Cred că ai citit de sute de ori  basmul "Mica sirenă", scris de Hans Christian Andersen, şi ai visat de mii de ori cum vei ieşi din ape, pentru a trăi în lumea oamenilor.



Cred că ai citit de sute de ori  basmul "Mica sirenă", scris de Hans Christian Andersen, şi ai visat de mii de ori cum vei ieşi din ape, pentru a trăi în lumea oamenilor. Timpul a trecut, tu te-ai făcut mare şi trăieşti printre oameni, dar gîndul ţi-a rămas la sirena care ai fi putut să fii. Ai pus ban peste ban, ai studiat toate magazinele cu haine şucare, ai văzut toate ecranizările făcute după povestea "Micii sirene" şi, în final, ai reuşit să-ţi încropeşti costumul visurilor tale! Te-ai privit în toate oglinzile din casă, ele au crăpat de ciudă, dar aşa de mult ţi-a plăcut de tine, încît te-ai hotărît să ieşi în lume în chip de sirenă. Şi nu oriunde, ci la un hotel de cinci stele. Fără un fundal cu multă marmură nici nu puteai să te tragi în poză! Stai liniştită, am observat că nu ţi-au mai ajuns banii pentru o rochie întreagă şi ţi-ai acoperit sînii cu nişte petice. "Prinţul" ştie?

La gazetă
Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, la mare, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe. Precizare: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm responsabilitatea.

×
Subiecte în articol: pitzi