x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Michael Caine a prezis într-un roman atacurile din 11 septembrie

Michael Caine a prezis într-un roman atacurile din 11 septembrie

30 Sep 2010   •   00:00

Sir Michael Caine a prezis, involuntar, atacurile teroriste din 11 septembrie într-un roman pe care începuse să-l scrie înaintea evenimentelor din 2001, declară el într-un interviu acordat BBC, citat de Agerpres.



"Aveam un scenariu în care teroriştii deturnează un avion şi intră cu el într-un zgârie-nori din Londra", a declarat el la BBC. "Teroriştii au făcut-o apoi în viaţa reală", a mai spus el, adăugând că, după atentate, a fost şocat şi a renunţat să mai scrie cartea.

Actorul de 77 de ani a vorbit despre publicarea autobiografiei sale , intitulate "The Elephant to Hollywood", amintind şi de intenţia de a scrie un roman până să împlinească 80 de ani, în 2013. Cartea ar fi "un thriller despre terorism, genul de lucruri despre care citesc mereu", a arătat câştigătorul de două ori al Premiului Oscar.

Sir Michael a putut fi văzut în acest an în thrillerul "Inception", cel de-al patrulea film al său sub bagheta regizorului britanic Christopher Nolan. Referindu-se la proiectele sale cinematografice, el a spus:"Voi fi foarte ocupat în următorii trei ani, deci este totul în regulă. Voi avea atunci 80 de ani şi mă voi putea retrage", a încheiat actorul.

×
Subiecte în articol: lumea