x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Michael Douglas are rude în Belarus

Michael Douglas are rude în Belarus

21 Oct 2010   •   00:00
Michael Douglas are rude în Belarus

Puţină lume ştie că Mihail Isaakovici Danielovici, de 63 de ani, din regiunea Moghiliov, Belarus, este rudă de sânge cu faimosul actor hollywoodian Michael Douglas. El este nu numai vărul primar al celebrului actor, ci chiar tizul său, pentru că dacă Michael Douglas ar avea reşedinţa în Belarus, în acte s-ar numi exact la fel.



Portalul rusesc Life News a descoperit, după îndelungate căutări, rudele starului american, care trece astăzi prin clipele cumplite ale luptei împotriva cancerului la gât.

Într-un mic orăşel din Belarus, Mihail Isaakovici Danielovici este de asemenea o persoană cunoscută, deşi popularitatea lui se datorează altor calităţi decât actoria. Mihail sau 'Michael' este cunoscut ca cel mai bun meşter din oraş în repararea articolelor de marochinărie, în principal, genţi şi umbrele.

La prima vedere, nimic comun între bărbatul de talie mijlocie, cu un început de chelie, şi celebrele staruri hollywoodiene, dar cum începe să vorbească asemănărea iese la iveală.

Suspicios, el neagă, cu un vădit accent evreiesc, că ar fi rudă cu familia Douglas, însă, apoi, recunoaşte cu tristeţe. Şi-ar dori să-l îmbrăţişeze pe Michael în aceste clipe grele şi să-i ureze mult curaj. "Da, sunt într-adevăr vărul primar al lui Michael Douglas. Tatăl lui şi tatăl meu sunt fraţi buni. Sub sovietici ne era teamă să recunoaştem acest lucru de teama NKVD, şi apoi, a KGB, iar, în timpurile noastre, de teama hoţilor: toţi cred că dacă eşti rudă cu o vedetă de la Hollywood trebuie să ţii sub saltea milioane de dolari", recunoaşte cu umor Mihail.

Istoria vieţii familiei Danielovici ar putea deveni subiectul unui film, în care Kirk şi Michael Douglas să interpreteze propriile vieţi. Deşi Kirk Douglas este cetăţean american, părinţii lui sunt originari din satul belarus Ciausî. Tatăl lui Kirk - Gherşel Danielovici-Demski - locuia împreună cu familia nu departe de calea ferată din Ciausî. Îşi câştiga pâinea transportând mărfuri cu căruţa şi persoane cu caleaşca.

×
Subiecte în articol: magazin