x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Michael Douglas, despre cancerul la gât: "Am 80% şanse să scap"

Michael Douglas, despre cancerul la gât: "Am 80% şanse să scap"

01 Sep 2010   •   00:00
Michael Douglas, despre cancerul la gât: "Am 80% şanse să scap"

Prezent la emisiunea lui David Letterman, Michael Douglas a declarat că va continua să lupte cu boala până în ultima clipă. "Am 80% şanse să scap. Cancerul nu s-a extins şi asta îmi dă speranţe. Îl voi învinge, ştiu asta", a spus soţul frumoasei Catherine Zeta-Jones.

Douglas a dezvăluit că că a început, în acestă săptămână, o luptă de "opt săptămâni" împotriva cancerului la gât. Actorul este însă optimist, declarând că şansele se recuperare sunt de 80 la sută.

Cancerul a fost diagnosticat în urma unei serii de analize şi a unei biopsii, după ce actorul s-a plâns de o durere de gât la începutul verii. Deşi boala se află în "stadiul 4", nu a dezvoltat metastaze, a dat asigurări Douglas, care a primit diagnosticul la întoarcerea din vacanţa petrecută cu familia sa în Spania şi Rusia.

"Cancerul nu s-a extins şi asta îmi dă speranţe", a mai spus Douglas. Întrebat de Letterman ce vicii a avut, actorul a răspuns că a fumat şi a consumat alcool.

Actorul a mai spus că tratamentul a fost "intens". Chimioterapia "te loveşte foarte dur", a spus Douglas, care se află în turneul de promovare a peliculei 'Wall Street: Money Never Sleeps,' o continuare a filmului 'Wall Street' (1987), pentru care a câştigat un Premiu Oscar pentru cel mai bun actor.

Douglas, în vârstă de 65 de ani, este căsătorit cu frumoasa Catherine Zeta-Jones, cei doi având împreună doi copii.

×
Subiecte în articol: magazin