x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Michael Douglas nu vrea să fie hrănit artificial printr-un tub

Michael Douglas nu vrea să fie hrănit artificial printr-un tub

07 Oct 2010   •   00:00
Michael Douglas nu vrea să fie hrănit artificial printr-un tub

Allen Burry, prietenul şi purtătorul de cuvânt al lui Douglas a afirmat că starea acestuia s-a îmbunătăţit şi că e ultima săptămână în care actorul mai face chimioterapie.



Purtătorul de cuvânt al lui Michael Douglas susţine că medicii sunt mulţumiţi de starea de sănătate a actorului, în ciuda zvonurilor că boala lui s-ar fi agravat, scrie monstersandcritics.com, citat de realitatea.net. Toate aceste zvonuri au apărut după ce Catherine Zeta-Jones şi-a scurtat brusc o vizită de afaceri pentru a fi alături de soţul ei la New York.

Michael Douglas mai are de făcut o singură şedinţă de chimioterapie în această săptămână.

Cu toate că cele opt săptămâni de terapie se încheie în acest weekend, actorul va avea nevoie, în opinia medicilor, de aproximativ alte şase săptămâni pentru a se însănătoşi.

Pacienţii care recurg la şedinţe de radioterapie şi de chimioterapie întâmpină adeseori dificultăţi de masticaţie şi înghiţire, dar Michael Douglas "a fost foarte hotărât şi a refuzat să fie hrănit artificial printr-un tub din plastic şi nu a avut nevoie să i se monteze unul", a mai spus Alan Burry.

×
Subiecte în articol: magazin