x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Michael Jackson, în scaunul cu rotile

Michael Jackson, în scaunul cu rotile

de Nicoleta Craciun    |    10 Iul 2008   •   00:00
Michael Jackson, în scaunul cu rotile

Legendarul cîntăreţ Michael Jackson suferă din cauza unei probleme cu spatele, astfel încît este forţat să se deplaseze într-un scaun cu rotile, informează ContactMusic.com

Legendarul cîntăreţ Michael Jackson suferă din cauza unei probleme cu spatele, astfel încît este forţat să se deplaseze într-un scaun cu rotile, informează ContactMusic.com.

Artistul a fost remarcat în Las Veas purtînd o pijama, o perucă, o masca de chirurg pe faţă şi o şapcă pe cap, fiind aşezat într-un scaun cu rotile, în timp ce un îngrijitor îl impingea pe străzi.

Jackson s-a confruntat în ultimii ani cu numeroase probleme de sănatate, inclusiv lupus şi vitiligo. În 1995, Jackson a fost dus de urgenţă la spital după ce a leşinat în timpul unor repetiţii pentru un recital inclus într-un program tv. Incidentul a fost pus pe seama stresului şi a unui atac de panică.

Una dintre persoanele care l-au văzut pe Jackson în Las Vegas a declarat ziarului britanic The Sun: "Există numeroase zvonuri conform cărora Michael Jackson ar reveni pe scenă, însă a fost şocant să vad că, în realitate, el este doar o umbră a omului care era odată".

"Părea prea slăbit chiar şi pentru a se ridica din scaunul său cu rotile. Timp de două ore a stat într-un magazin şi nu s-a dat jos (...). Pielea sa se exfoliază, aproape ca la un şarpe. Şi-a păstrat tot timpul masca pe faţă. Un bodyguard era lîngă el tot timpul, aşa că nimeni nu se putea apropia. A fost foarte trist", a mai spus martorul ocular.

Michael Jackson nu a mai lansat nici o piesă din 2001. El deţine recordul pentru cel mai bine vîndut album pe plan mondial al tuturor timpurilor, "Thriller" (1982).

Jackson a fost achitat în iunie 2005, la capătul unui proces foarte mediatizat care a avut loc în Santa Maria, la 200 de kilometri distanţă de Los Angeles.

Cîntăreţul s-a autoexilat timp de un an în Bahrein, după care a revenit în Statele Unite, la Las Vegas, unde a început să lucreze la un nou album, alături de starul trupei Black Eyed Peas, Will.i.am, şi de Akon.

×
Subiecte în articol: magazin jackson michael jackson