x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Michael Jackson urcă din nou pe scenă. Alături de Jackson 5!?

Michael Jackson urcă din nou pe scenă. Alături de Jackson 5!?

de Ovidiu Ciutescu    |    31 Oct 2008   •   00:00
Michael Jackson urcă din nou pe scenă. Alături de Jackson 5!?


Jermaine Jackson, unul dintre fraţii celebrului Michael, a declarat că trupa Jackson 5 ar putea organiza un turneu în 2009. Conform BBC, deschirea primului concert din turneu va fi făcută de mezina familiei, Janet Jackson.



Jackson 5, care îi are în componenţă Tito, Marlon, Jackie, Jeramaine, Michael şi Randy, nu a mai cântat în această componenţă din 2001, atunci când au fost celebrate trei decenii de activitate pentru Michael Jackson. Trupa s-a făcut cunoscută în anii ’70 cu piese ca "I Want You Back", "ABC" şi "Shake Your Body". Zvonuri despre un turneu al Jackson 5 au fost vehiculate şi în urmă cu câţiva ani. Un astfel de turneu a fost prognozat să se desfăşoare în 2003. De data aceasta, Jermaine a fost ferm în ceea ce priveşte evenimentul. Australian Associated Press citează: "Desigur, va fi Jackson 5 în formula originală, cu Michael, Randy şi toţi ceilalţi, toată familia. Suntem în studio şi plănuim să ne lansăm anul viitor".

„Suntem în studio şi lucrăm la un proiect ambiţios. Abia aştept să împart cu fanii mei această bucurie” – Michael Jackson

×
Subiecte în articol: jackson lumea