x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Michael Jackson "vorbeste" cu spiritele

Michael Jackson "vorbeste" cu spiritele

de Radu Popa    |    23 Sep 2005   •   00:00
Michael Jackson "vorbeste" cu spiritele

In afara elementelor imaginare din "Thriller", Jackson are legaturi cu paranormalul si in afara scenei.

MISTERE
In afara elementelor imaginare din "Thriller", Jackson are legaturi cu paranormalul si in afara scenei.

In afara talentului iesit din comun, atat fanii, cat si criticii lui Michael Jackson sunt de acord cu faptul ca nu exista alta vedeta mai controversata decat "Regele Muzicii Pop". De la evolutiile sale deseori grotesti si pana la comportamentul controversat, Michael afiseaza o imagine stranie, pe care pare sa o cultive in mod intentionat. Pe langa elementele imaginare, prezente in videoclipul "Thriller", Jackson pare a avea legaturi cu domeniul paranormal si in viata de zi cu zi. El este bun prieten cu celebrul mediu Uri Geller. In luna martie 2001, Geller si sotia nu au ezitat sa repete ceremonia casatoriei, avandu-l in rolul cavalerului de onoare pe Jackson.

FASCINATIE. Jackson a aflat initial despre Geller, inca din copilarie, cand a citit o serie de carti despre cunoscutul medium. Michael a fost profund impresionat, in special, de felul in care acesta facea ca lingurile "sa se miste prin aer" si de modul in care comunica telepatic. Mai tarziu, Jackson l-a cunoscut pe Geller, prin intermediul lui Mohammed Al Fayed, tatal lui Dodi Al Fayed, barbatul alaturi de care se afla Printesa Diana, in momentul producerii accidentului de masina ce avea sa-i fie fatal. Michael l-a rugat pe Uri sa vina la New York, iar acesta din urma a acceptat invitatia. "Regele Muzicii Pop" a inchiriat un cinematograf pentru ca el, fiul sau, Prince, si Geller sa poata viziona linistiti filmul "Matrix". Pelicula contine si secvente ce redau "deplasarea unor linguri prin aer", inspirate probabil de experientele mediumului. Uri a fost invitat sa participe la inregistrarile unor discuri ale lui Michael, in anii 2000 si 2001. Potrivit martorilor oculari, Geller s-a concentrat in directia benzilor megnetice pentru a le transmite mai multa energie.

MEDIUM. Cel putin o data in ultima vreme Jackson a sistinut ca a avut experiente paranormale. In timpul unui interviu acordat cunoscutei realizatoare tv Barbara Walters, la 12 septembrie 1997, ea l-a intrebat cum a auzit de moartea Printesei Diana. Michael a raspuns ca doctorul sau i-a dat vestea proasta. Prabusit de durere, Jackson a inceput sa planga. El spunea ca alcineva urma sa moara si se ruga sa nu fie el acela. A fost Maica Tereza. Barbara l-a intrebat pe "Regele Muzicii Pop" daca este de parere ca poate lua legatura cu spiritele. Fara a pretinde ca are aptitudini de medium, Michael a raspuns ca a comunicat cu "lumea de dincolo" cu diverse ocazii.

INGER PAZITOR. Michael sustine ca poseda o sticla in interiorul careia se afla un spirit, "batran" de 100 de ani. Un morar irlandez, iesit la pensie, a licitat obiectul pe Internet, spunand ca i-a fost aruncat pe fereastra de un preot, dupa ce acesta esuase in cadrul unui ritual de exorcizare. Un agent ce il reprezenta pe Jackson a participat la licitatie. Sticla a fost vanduta cu 478 de dolari, dar nu se stie cine este noul proprietar. Michael a declarat unor ziare ca ar fi comunicat cu nonconformistul pianist Liberace, mort in 1987. El sustine ca poseda o camera plina cu oglinzi, unde ia legatura cu muzicianul. Potrivit vedetei pop, acolo "vorbeste" cu Liberace si poate asculta, la randul lui, vocea acestuia. Michael a simtit deseori prezenta fostului pianist in imediata sa apropiere, considerandu-l un adevarat "Inger Pazitor". Acesta si-ar fi dat chiar acordul ca Jackson sa inregistreze o melodie folosind tema muzicala a melodiei "Y’ll bee Seeing You", care a fost compusa de el.

×
Subiecte în articol: michael jackson