x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Michelle Pfeiffer, în pat cu un tânăr de 19 ani

Michelle Pfeiffer, în pat cu un tânăr de 19 ani

de Adriana V. Paduraru    |    10 Iul 2009   •   00:00
Michelle Pfeiffer, în pat cu un tânăr de 19 ani

După The Reader, film în care Kate Winslet iubea cu patimă un puşti de 16 ani, iată că îşi face apariţia pe marile ecrane o nouă peliculă în care suntem martorii unei relaţii tumultoase între Michelle Pfeiffer, în rol de curtezană, şi un tânăr de 19 ani.



Un film provocator, "Curtezana" dezvăluie Parisul anilor '20, unde Rupert Friend este Chéri, un tânăr răsfăţat în vârstă de 19 ani, fiul unei foste curtezane, Madame Peloux, (Kathy Bates). Aceasta îl încredinţează pe Chéri mai tinerei sale prietene şi rivale, Léa de Lonval, pentru a-l iniţia în arta amorului. Şi ea o fostă curtezană, Léa este o femeie matură şi experimentată, încă extrem de seducătoare. Dupa şase ani de relaţie cu Léa, Madame Peloux îi aranjează lui Chéri căsătoria cu Edmée, tânăra fiică a unei alte curtezane. Léa şi Chéri încearcă să accepte despărţirea iminentă, realizand parcă prea târziu că legătura lor înseamnă mai mult decât plăcerea trupului.


Dana Gonţ (B1) i-a văzut live pe idolii ei de la U2
Dana Gonţ, realizatoarea emisiunii muzicale "Fan X" de la B1, şi-a împlinit un vis pe care îl avea de ani mulţi. "Am avut norocul să văd primul concert din turneul 360º al trupei U2, pe un stadion specta­culos. Băieţii au revoluţionat - din nou! - ideea de concert, cu o scenă impresio­nantă, amplasată în centrul stadionului, vizibilă din orice unghi, cu un vârf care depăşea ca înălţime inclusiv stadionul, cu ecrane cilindrice, multă tehnică şi inovaţie (inclusiv o legătură directă cu Staţia Spaţială Internaţională). Dar nimic din toate astea nu ar fi impresionat la fel de mult, dacă nu erau acolo 90.000 de oameni care au cântat din primul până în ultimul moment. De multe ori, chiar l-au acoperit pe Bono!... O bucurie şi o energie greu de descris în cuvinte!...", a declarat entuziasmată vedeta B1. (A.V.P.)

Ioan Gyuri Pascu, în deschidere la Suzanne Vega
Ioan Gyuri Pascu va susţine un recital în deschiderea concertului pe care cântă­reaţa Suzanne Vega îl va susţine, la 16 iulie, la Sala Palatului din Bucureşti. Su­zanne Vega va cânta în România într-o formulă de trio, alături de Gerry Leo­nard, la chitară electrică şi acustică, şi de Mike Visceglia, la chitară bas.

Bile­tele pentru concert costă între 75 şi 250 de lei şi se pot găsi online, pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro şi www.eventim.ro, la ma­gazinele Diverta, Muzica şi Germanos şi la Sala Palatului. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: magazin