x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mihai Bendeac nu mai vrea show săptămânal

Mihai Bendeac nu mai vrea show săptămânal

de Anca Nicoleanu    |    30 Dec 2010   •   01:02
Mihai Bendeac nu mai vrea show săptămânal

De Revelion, Mihai Bendeac va aduce în platou, la „În puii mei”, perso­najele care au avut cea mai mare priză la public în acest sezon. „Mare succes a avut reinventarea perso­najului Gigi Becali. Foarte multă lume îl făcea, şi atunci am zis că cea mai bună varian­tă e să realizăm un soi de reality-show cu el. Am mers în spaţii exterioa­re, am dus un pic lucrurile la extrem, am apărut în chiloţi Botezatu în mall. Personajul Becali îi place foarte mult lui Gigi Becali. A zis că sunt singurul la care el râde.” De altfel, Mihai l-a avut ca invitat special în ediţia de Crăciun a emisiunii sale pe însuşi Gigi Becali, acesta invitându-şi personajul favorit în vizită la palat.

Ringtonuri. Rareori se întâmplă să-şi întâlnească personajele faţă în faţă, pentru că Mihai nu calcă pe la petreceri mondene. „Am foarte multă treabă.” Pe de altă parte, „nici n-avem o lume mondenă din care să fii mândru că faci parte. Prefer să ies la un film, să ies cu o fată, să fac lucruri normale”. Mărturiseşte că e în continuare în silentio stampa. „Nu mi-am mai dorit să apar în exces. Plecam dimineaţa de acasă, aveam paparazzi după mine, mă întoarceam, la fel. Acum nu mai e chiar aşa. Nu am atât de mul­te lucruri să ex­prim, ca să fac două in­ter­viuri pe lună. În plus, m-am întâlnit cu prea multe ziaris­te analfabete.” Şi mai are o ne­mul­­­ţu­mire. „Noi, în sezonul ăsta, am făcut la un moment dat cel mai ma­re rating pe care l-a avut o emi­­siune de co­medie în ulti­mii

15 ani. Dar noi n-am fost nomina­lizaţi la TVMania. Şi atunci am zis: unii cu succesul, alţii cu premiile. Orice s-ar întâmpla, n-o să mai accept nici un premiu legat de teatru, divertisment, de orice. Nu mă interesează. Caragiu a fost cel mai mare actor pe care l-a avut Ro­mâ­nia şi n-a luat nici un premiu în viaţa lui.” După succesul recent cu cele patru ringtonuri gratuite „În puii mei”, cu personajele Gigi Becali, Fernando de la Caransebeş, perversul de pe Tg. Ocna şi Dorel, care au fost descărcate de pe site-ul emisiunii de peste 100.000 de ori în doar trei zile, Mihai inten­ţionează să lanseze periodic câte un rington, de fiecare dată cu alt personaj. Are „în plan” să pună voci şi pentru un sistem GPS. „Dimi­neaţa, de exemplu, să te conducă spre serviciu Becali: faci dreapta, pac, pac, pac, până la sensul giratoriu...”, îmi explică, imitându-l pe patronul Stelei.

Retragere. Pentru la anul îşi doreşte să facă un pas înapoi, „să mă retrag şi, eventual, să merg mai mult pe ediţii speciale. Să fac cinci show-uri pe an. Mai ales că pregătesc ceva pe teatru şi un one man show live”. Vrea să renunţe la emisiunea săptămâ­nală şi „pentru că, fizic, m-am îmbol­nă­vit din pricina efortului. Eu fac aici munca pe care în SUA o fac echipe de 40-50 de scena­rişti, ac­tori, re­alizatori. Tu ştii câte show-uri a fă­cut Benny Hill în 20 de ani de carierăĂ 60. Fă­cea trei emisiuni pe an, a câte o jumă­ta­te de oră fiecare”. Vrea să cree­ze şi un soi de franciză pe parte de comedie. „În România e o mare pro­­blemă cu filmul, pentru că regizorii români pleacă de la preconcepţii. M-am lovit şi eu de problema asta. Singura soluţie e să creez un soi de franciză. Cum e în SUA, unde, în fiecare an, apare un film cu Adam Sandler. Să merg pe comedii şi pe popcorn movie. Care nu există la noi. În primul rând, pentru că nu sunt finanţate. Noi, în istoria cinemato­grafiei, nu avem nici o parodie, nici un thriller sau horror şi lumea simte nevoia. Iar eu aş fi dispus să încerc. Şi fără prea multă teamă.” Cum toate se fac la timpul lor, deocamdată, pe timpul sărbătorilor, o să se inducă într-o stare de comă, pentru două săptă­mâni, „în care doar o să beau Martini, o să dorm şi o să fac sex”.

Mondelion
Toate vedetele Antenei 2 iau parte anul acesta la Mondelion 2011. În deschiderea programului, trei ­generali de temut – Morar, Brancu şi Mân­dru­ţă, îi au invitaţi în platou pe Nostradamus (Serghei Mizil) şi pe Baba Van­gelia (Adriana Trandafir) pentru a declanşa războiul monden. De altfel, pe aceeaşi idee, Antena 2 şi-a serbat trei ani de existenţă în aprilie 2010. Programul de atunci a înregistrat audienţe-record, astfel că, beneficiind deja de experienţă, de Revelion vedetele Antenei 2 şi-au dat examenul de master în mondenităţi. „M-am apro­piat cu respect de un rol jucat în trecut de Marin Moraru şi Rodica Tapalagă, într-o scenetă în care, veţi vedea, Mă­dă­lin Voicu improviza de-mi vâjâia ca­­pul. Am zguduit casa cu repetiţii, ast­fel încât să cânt şi să dansez ca Body & Soul. Am cântat până mi-a ră­mas definitiv în memorie rolul lui Li­viu Vasilică. Şi, final apoteotic, am fost un JR Ewing împuşcat în finalul sce­nei.

De aceea, de Revelion, ca ge­neral, vă ordon: treceţi pe Antena 2!”, spune Cristian Brancu (care vă invită şi pe 2 ianuarie, de la ora 19:00 la Gala Confidenţial). „Una dintre ediţiile de colecţie ale Antenei 2 este şi acest program de Revelion, în care am interpretat o mică parte din rolurile care m-au impresionat de-a lungul anilor. Nu ştiu cât de bun actor am fost, dar ce pot să garantez este ingredientul secret cu care se lucrează în televi­ziu­ne. (...) Fără exagerare, este unul din­tre cele mai tari show-uri pe care le-aţi văzut vreodată la o televiziune”, este de părere şi „răul, da’ bunul” Mihai Mo­­rar. „Eu am fost Zoe din «O scri­soa­re pierdută» şi i-am avut ca par­teneri, printre alţii, pe Mihai Mitoşeru şi Vlad Hogea. Vreau să-i încredinţez pe telespectatori că, dacă duceau dorul unor programe de Revelion ca altădată, aici, la Antena 2, vor găsi ce căutau”, declară Cosmina Păsărin. Şi Marina Dina ne recomandă Mondelionul: „Veţi avea câteva ore de distracţie ca-n zilele bune ale televiziunii. La mulţi ani şi ne vedem de Anul Nou!”.

Revelionul Recordurilor
În ajun de An Nou, Simona Gherghe le oferă telespectatorilor o ediţie specială a emisiunii „Acces Direct”. Simona va da startul la distracţie cu momente inedite şi muzică pentru toate vârstele şi toate gusturile. Sub deviza „Petrece într-o zi cât alţii într-un an!”, ea va sărbători în avans alături de invitaţii săi sărbătorile importante ale anului 2011, de la Bobotează şi Mărţişor la Ziua păcălelilor, Paşte, Sfânta Maria. Îi vor fi alături Monica Anghel, Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer, Viorica şi Ioniţă de la Clejani, Nicoleta Voica, Sensual, Andreea Bălan, Daniela Gyorfi şi Anda Adam.

De la 20:00, Mihai Bendeac le pre­găteşte românilor cele mai tari sketchiuri cu celebrele sale personaje. Fernando se însoară, iar Gigi Becali pleacă la colindat şi este pregătit cu cadouri deosebite pentru Botezatu şi Udrea!

Dan Negru ar putea intra în Cartea Recordurilor după difuzarea ediţiei speciale de Revelion. El va modera şi în acest an programul special al Antenei 1, difuzat la data de 31 decembrie, înce­pând cu ora 21:55. Este al zecelea Re­velion pe care Negru îl pre­zintă la Antena 1, fapt ce i-ar putea aduce un loc în Cartea Recordu­rilor, fiind singurul prezentator tv din lume cu un astfel de palmares. În aceas­tă zi specială, Dan Negru le va oferi telespectatorilor întâmplări ieşite din comun, vedete în ipostaze inedite şi, bineînţeles, umor de calitate. Pentru prima dată după foarte mulţi ani, formaţia A.S.I.A. se va reuni la „Revelionul Recordu­ri­lor”. Mircea Badea şi Horaţiu Mălăele, Cătălin Bo­te­za­tu, Cristina Stamate, Flo­rin Piersic, Stela Popescu şi Ale­xandru Arşinel, Andreea Marin vor apărea în ipostaze pe care nu le-au dezvăluit până acum pu­bli­cului, iar Daniel Buz­du­gan şi Ana Maria Prodan vor fi în centrul atenţiei tuturor tele­spec­tatorilor dornici să sărbătorească Anul Nou cu zâmbetul pe buze. 

Nae şi Vasile se întorc la An­te­na 1 şi le aduc românilor la 31 decembrie, de la 21:00, şi la 1 ia­nu­a­rie, de la 1:30, un show de zile mari, cu invitaţi aleşi pe sprân­ceană. Maeştrii umorului îi vor avea alături  pe Sofia Vicoveanca, Andra, Mandinga, Connect-R, Pepe, Dinu Iancu Sălă­ja­nu, Andreea Bălan sau Laura Lavric. De la 2:30, Romică Ţociu şi Cornel Palade vor continua Revelionul pe sufletul românilor şi se vor bucura alături de telespectatori de intrarea în noul an.

Revelion Eurovision
Vineri, 31 ianuarie, de la ora 21:00, TVR 1, TVR Internaţional şi TVR HD vor transmite în direct Reve­lion cu Eurovision, un program special live care, pe parcursul a cinci ore, va c­u­prin­de Selecţia Naţională Eurovision 2011 completată cu momente specifice nopţii dintre ani: mult umor, dans, iluzionism, concursuri interactive, vedete internaţionale. Gazdele serii vor fi re­prezentanţii noştri la Eurovision 2010, Paula şi Ovi, ajutaţi din ca­mera verde de Gianina Corondan. Eroii spectacolului vor fi cei 13 finalişti ai Selecţiei Naţionale Eurovision 2011: Adi Cristescu, Dalma, Le­ti­cia, Silvia Ştefănescu, Blaxy Girls, Cla­udia Pavel, Laurenţiu Cazan, Dan Helciug, Distinto, Ianna şi Anthony Icuagu, Di­recţia 5, Rallsa, Hotel FM, Mihai Ale­xandru feat B-Body and Soul. Alături de ei vor evolua Ste­la şi Arşinel, taraful din Clejani, tru­pa de „respinşi la Eurovision” nu­mi­tă „13 Bis” (alcătuită din ac­torii Eugen Cristea, Silviu Biriş şi Co­ve), Cornelia şi Lupu Rednic, Ni­amh şi Chiara – finalistele Eurovisi­on ale Irlandei şi Maltei, precum şi Johnny Logan, vedeta internaţională care a câştigat trei ediţii ale concursului Eurovision.

Sâmbătă, 1 ianuarie, TVR 1 res­pec­­tă tradiţia şi transmite în direct Con­certul de Anul nou susţinut de Filarmonica din Viena. Seara, de la ora 21:10, Mircea Radu vi-l aduce în studioul ÎnTrecerea anilor pe Demis Roussos, într-o competiţie între anii ’60 şi ’70.
Sâmbătă, 1 ianuarie, de la ora 23:30, la „Profesioniştii” îl puteţi re­vedea pe Gică Petrescu. Iar duminică, 2 ianuarie, de la ora 23:10, Marioara Murărescu vă invită la o ediţie specială de sărbători a emisiunii „Tezaur Folcloric”.

Maratonul starurilor
Toni Grecu va prezenta chiar pe 31 decembrie, de la 20:15, „Gala Premiilor Serviciului Român de Comedie 2010”. Iar de la 21:30 aveţi „Star Maraton” de Re­ve­lion. O competiţie a vedetelor care se vor duela în hituri. De asemenea, Piaţa Revoluţiei va fi şi la început de 2011 scena celui mai tare eveniment de Revelion. DJ-ii ProFM George Vin­tilă şi Marius Onus, gazdele show-ului din acest an, au pre­­gătit nişte superinvitaţi pentru ro­mânii aflaţi în Piaţa Revoluţiei. Pe sce­na „L!ve Revo­lution” vor urca în­cepând cu ora 22:00 fetele de la Lolli­pop, Alexandra Stan, Anya, Antonia, Trupa Zero, Alex Ve­lea, Delia Ma­tache, Connect-R, Puya, Smiley, Voltaj şi Loredana. Întregul eve­­niment va fi difuzat integral de MTV România începând cu ora 22:00, iar Pro TV şi Acasă TV vor avea şi ele intervenţii live din Piaţa Revoluţiei.

Show incendiar Victoria’s Secret
Pentru Revelion, B1 a pregătit mai multe programe speciale. Trecerea în noul an se va face cu un show incredibil Victoria’s Secret, în care cele mai sexy supermodele ale momentului vor purta creaţii incitante. Spectacolul începe la ora 23:00 şi se reia pe 1 ianuarie, de la 11:00. Invitatul Alinei Bădic, Mihai Vo­ropchievici, ne destăinuie ce ne rezer­vă 2011 din punct de vedere numeologic, pe 1 ianuarie, ora 16:30, la „360°”. Atmosfera de poveste o veţi simţi pe 1 ianuarie, de la ora 14:00, la „Destinaţii la cheie”. În prima zi a anului, de la 20:00, se va difuza „Top Model România”, dar şi Romanian Fashion Awards, un Oscar românesc al modei.

Pentru o primă noapte a anului, dinamică şi reuşită, Fashion TV Party realizează mixul perfect între muzica de calitate şi modă, de la ora 0:30. Iar la 2 ianuarie, de la 18:30 vedeţi colecţiile prezentate la Bucharest Fashion Week. Cele mai potrivite să vorbească despre tendinţele lui 2011 în beauty sunt Liza Panait, designer vestimentar, Tania Budi şi Cristina Grama, hair stylist. Invitatele Roxanei Iliescu vin pe 2 ianuarie la „Săptămâna mondenă”, de la 19:00. (A.V.)

Revelion PrimaTV „trăsnit” vintage
La trecerea dintre ani, începând cu ora 23:00, „Trăsniţii” v-au pregătit un program „vintage”, ca în momentele glorioase ale revelioanelor de neuitat. „Este un program care te face să nu ieşi din casă”, spune Grig Chiroiu, alias Pupăză. Printre surprizele ediţiei speciale din acest an se numără scenetele din diferite domenii şi pasajele muzicale, în compania „guest star”-ului Tilică.

Frumuseţi  de Anul  Nou
Pe 31 decembrie şi 1 ianuarie, de la 17:30, Ioana Maria Moldovan le aduce telespectatorilor ediţii speciale cu cele mai bune momente ale  emisiunii „PoveŞtiri adevărate” din anul 2010. În Ajunul Noului An, de la 20:30, Cinema Acasă difuzează comedia romantică „Dependenţi de dragoste” cu Meg Ryan şi Matthew Broderick. Iar de la 22:15 şi până după miezul noptii, vă încântă privirile concurentele de la Miss Venezuela 2010. Pentru ca începutul de an să fie perfect, de la 2:15, Cinema Acasă vă învaţă să trăiţi o „Iubire ca la Hollywood” alături de Meg Ryan şi LL. Cool J. Pe 1 ianuarie, de la 20:30, Al Pacino şi Michelle Pfeiffer vă spun povestea de iubire dintre „Frankie şi Johnny”. De la 22:45, cele mai mari frumuseţi ale lumii defilează la Miss Univers 2010. De la 1:15, la Cinema Acasă începe „Prinţul moştenitor Rudolf”, partea I, iar următoarea zi, de la aceeaşi oră, telespectatorii pot urmări partea a II-a. În a doua zi a noului an, de la 20:30, sunteţi invitaţi la „Casablanca”, iar de la ora 22:30 o puteţi urmări pe Barbra Streisand într-un show live. (A.V.)

×
Subiecte în articol: fun