x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mini vacanţă la Amsterdam

Mini vacanţă la Amsterdam

de cristina stamatescu    |    25 Ian 2008   •   00:00

Prezentatoarea Observatorului de week-end a Antenei 1 şi realizatoarea emisiunii “Chestiunea zilei” la Antena 3 alege să-şi facă vacanţele de obicei în perioada iernii.

Gabriela Vrânceanu Firea s-a distrat în Olanda împreună cu familia

 

Prezentatoarea Observatorului de week-end a Antenei 1 şi realizatoarea emisiunii “Chestiunea zilei” la Antena 3 alege să-şi facă vacanţele de obicei în perioada iernii.

 

Pasiuni. Cum însă proiectele în care este angrenată sunt numeroase şi nici nu are nevoie de concedii prelungite pentru a-şi reumple bateriile, Gabriela Firea a fost doar câteva zile în Olanda, alături de soţ şi de copil. “Un week-end am fost, atât, şi această minivacanţă a fost cadoul de Crăciun al soţului meu. A ales Amsterdamul pentru că este oraşul lui preferat, asta şi pentru că sunt foarte multe magazine de CD-uri şi DVD-uri, iar el este pasionat de muzică şi Tudor de filme”, povesteşte vedeta.

 

Tur de forţă. Şi într-un concediu atât de scurt, Gabriela Vrânceanu Firea s-a dovedit a fi la fel de energică şi operativă ca întotdeauna şi a reuşit să viziteze câteva obiective turistice importante: Palatul Regal, Rijksmuseum (cu numeroase colecţii unice) şi mai ales Muzeul Van Gogh, cu siguranţă cea mai importantă instituţie culturală din oraş. “Am mai vizitat împreună Muzeul Madam Tussaud – unde am făcut şi o mulţime de poze cu «celebrităţi», celebrul bazar din Amsterdam, cu piaţa de peşte şi brânză, străduţele vechi, istorice, unde găseşti la tot pasul magazine de antichităţi”.

 

La cumpărături. Cazarea a fost “marfă”, conform declaraţiilor entuziaste ale lui Tudor, fiul vedetei: Hotelul Krasnapolsky, de cinci stele, e localizat în Piaţa Dam şi se află în centrul Amsterdamului, aproape de toate magazinele pe care el şi le-a putut vreodată imagina. “Tudor n-a pierdut ocazia şi şi-a luat haine de ska­ter, care în ţară nu prea se gă­sesc, iar noi am cumpărat pentru prieteni saboţei olandezi şi lalele, iar data viitoare ne-am propus să oferim diamante”, râde Gabriela Vrânceanu Firea.

×
Subiecte în articol: vedete