x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mircea Badea a cedat torturii şi s-a îndrăgostit fără speranţă de schi! (VIDEO)

Mircea Badea a cedat torturii şi s-a îndrăgostit fără speranţă de schi! (VIDEO)

17 Ian 2013   •   00:15
Mircea Badea a cedat torturii şi s-a îndrăgostit fără speranţă de schi! (VIDEO)

Sub semnul şocului - cuvântul care face şi desface audienţe în media, la măsuţa lui Badea s-au aşezat în această seară doi oameni inteligenţi şi spirituali - Mircea Badea şi Marius Tucă.

După ce-au depăşit ineditul situaţiei, Tucă şi Badea s-au pus pe taclale, ca doi prieteni buni ce sunt, spre satisfacţia telespectatorilor, urmăritori ai unui dialog la care,  printre multe lucruri serioase, vizând în special deontologia profesiei de jurnalist, deseori s-a râs în hohote.

Dator de vreo 12 ani să-i întoarcă vizita pe care Badea a făcut-o în studiolul emisiunii Marius Tucă Show, directorul Jurnalului Naţional nu putea veni cu mâna goală, cadoul său pentru Mircea fiind prezentat pe post  drept o mărturie evidentă a faptului că gazda a reuşit să se îndrăgostească până peste urechi de schi! Marius Tucă a adus în dar nu un singur clăpar, aşa cum se aştepta Badea, ci perechea întreagă. Badea a acceptat bucuros, declarând că perechea de clăpari îi va fi cu adevărat de folos de Moş Nicolae...

Filmuleţul, pe care puteţi să-l urmăriţi şi la finalul acestui articol, e o demonstraţie perfectă că, după ce a luat calea munţilor - vezi pozele postate pe Facebook - Badea s-a lăsat cucerit şi de frumuseţea plină de adrenalină a sporturilor de iarnă.

Da, Mircea a cedat, şi-a pus schiurile în picioare, a pus mâinile pe beţe şi ca un învăţăcel cuminte s-a supus indicaţiilor monitorului de ski, promiţându-şi că primii paşi mai stângaci ai schiorului de weekend vor fi înlocuiţi rapid de siguranţa pasionatului de ski, într-o alunecare pe Valea Dorului...


×
Subiecte în articol: mircea badea marius tuca ski