x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mircea Lucescu: "Dacă voi avea oportunitatea, după Doneţk voi alege Turcia"

Mircea Lucescu: "Dacă voi avea oportunitatea, după Doneţk voi alege Turcia"

21 Ian 2008   •   00:00

 Fostul antrenor al echipelor Galatasaray şi Beşiktaş, Mircea Lucescu, a declarat că dacă i se va oferi o astfel de oportunitate, după angajamentul cu şahtior Doneţk va alege să revină &i



 Fostul antrenor al echipelor Galatasaray şi Beşiktaş, Mircea Lucescu, a declarat că dacă i se va oferi o astfel de oportunitate, după angajamentul cu şahtior Doneţk va alege să revină în Turcia, informează ajansspor.com.

"Îmi este mereu dor de Turcia. Dacă voi avea oportunitatea, după Doneţk voi alege Turcia", a spus tehnicianul român, care a precizat că îi este dor în special să se plimbe în Istanbul şi să mănânce peşte la restaurantele de acolo.

Lucescu a precizat că obişnuieşte să urmărească cele mai importante meciuri din campionatul Turciei, unde crede că, deşi lider este Sivasspor, lupta pentru titlu se va da între Beşiktaş, Fenerbahce şi Galatasaray.

Mircea Lucescu a precizat că în opinia sa cei mai buni fotbalişti din Turcia sunt Roberto Carlos şi Alex de Souza, care evoluează la Fenerbahce.

Întrebat dacă primeşte oferte din Turcia şi ce echipă ar prefera, Lucescu a răspuns: "Primesc multe oferte din Turcia, dar eu sunt acum antrenorul echipei şahtior Doneţk. Atâta timp cât muncesc la această formaţie, nu mă gândesc la plecare. Când îmi va expira contractul, prima mea opţiune pentru un nou angajament va fi Turcia".
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin turcia