x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Misterele lui Cosby

Misterele lui Cosby

14 Sep 2007   •   00:00

Bill Cosby, unul dintre cei mai iubiţi comedianţi ai Americii, se intoarce pe micile ecrane cu "Misterele lui Cosby".

Un poliţist recent pensionat nu vrea să stea departe de acţiune

Bill Cosby, unul dintre cei mai iubiţi comedianţi ai Americii, se intoarce pe micile ecrane cu "Misterele lui Cosby".

Cunoscutul criminalist din New York, Guy Hanks (Bill Cosby), nu este deloc impăcat cu faptul că tocmai s-a pensionat. Ar trebui să-şi petreacă timpul bucurăndu-se de viaţă impreună cu cele două femei din viaţa lui, menajera lui Angie şi terapeuta sa, Whitfield. Lucrurile nu stau deloc aşa. Vechiul său prieten şi coleg Adam Sully continuă să-i ceară ajutorul la anumite cazuri care ii dau bătăi de cap.

ACŢIUNE. In timpul unei misiuni, Hanks este impuşcat din greşeală. Şi, nu după mult timp, căştigă la loterie şi devine milionar. Incurajat de menajera Oona, o actriţă aspirantă, Guy işi renovează apartamentul şi incepe un tratament pentru recuperare. Intre timp, in faţa casei poliţistului se petrece o crimă. Pasionat de munca sa, el nu poate sta deoparte şi işi doreşte să se ocupe in continuare de cazurile complexe şi incitante din şi de pe lăngă New York.

PERSONAJE. In serial mai joacă: James Naughton ("O mamă perfectă", "Ingerul păzitor") care il interpretează pe detectivul Adam Sully, Rita Moreno ("Poveste din cartierul de Vest") in rolul lui Angie Corea, menajera lui Guy, Lynn Whitfield ("Povestea lui Josephine Baker") care este Barbara Lorenz, frumoasa "prietenă" a lui Hanks şi Dante Beze ("Here and Now") care il interpretează pe Dante, un tănăr hotărăt să fie un criminalist faimos exact ca Hanks, dar care vrea să o ia pe multe scurtături ca să poată să-şi indeplineacă visul mai repede.

×
Subiecte în articol: serial