x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Moartea lui Amy Winehouse: Autopsia va fi efectuată luni

Moartea lui Amy Winehouse: Autopsia va fi efectuată luni

de Agerpres    |    25 Iul 2011   •   12:48

Politia Metropolitana din Londra a anuntat ca autopsia cantaretei Amy Winehouse, gasita moarta sambata in casa sa din Londra, va fi efectuata luni, informeaza EFE.
Mass-media britanice pun decesul cantaretei de soul, la numai 27 de ani si dupa un lung sir de probleme cu drogurile si alcoolul, pe seama unei supradoze, cu toate ca politia a insistat ca pana in prezent nu se cunoaste cauza mortii si a cerut sa se evite speculatiile.
Luni au sosit la locuinta artistei din Camden Square (nordul Londrei) si parintii acesteia - Mitch Winehouse si Janis - care le-au multumit fanilor pentru sprijin si pentru mesajele de incurajare. 'Sunt distrus si nu mai am cuvinte, dar va multumesc pentru tot', a declarat Mitch Winehouse ziaristilor si admiratorilor stransi in fata casei lui Amy. Mama vedetei britanice a izbucnit in lacrimi in momentul in care a vazut cateva obiecte lasate de fani in fata casei artistei.
Intr-o declaratie trimisa presei, familia lui Amy Winehouse a scris ca moartea acesteia, la o varsta atat de frageda, a lasat un gol in vietile lor.

×
Subiecte în articol: londra deces autopsie amy winehouse