x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Monden / Bijuterii marca Niculescu Mizil

Monden / Bijuterii marca Niculescu Mizil

de Cristina Ologeanu    |    09 Iun 2006   •   00:00
Monden / Bijuterii marca Niculescu Mizil

Creatoarea de moda Oana Niculescu Mizil (foto stanga) si-a completat de curand "colectia" de afaceri de succes prin deschiderea unui magazin de imbracaminte si incaltaminte in Hotelul Marriott.

CLIENTI CELEBRI. De creatiile Oanei se bucura o serie de nume sonore din lumea politica si mondena din Romania: Anna Lesko (foto dreapta), Crina Matei, Mihaela Geoana, Ioana Tariceanu, Daciana Sarbu, Ana Maria Ferent. Pe langa colectiile de haine si de incaltaminte, Oana Niculescu Mizil mai pregateste ceva. Prima ei linie de bijuterii. Si pentru ca, mai intai de toate, pune mare pret pe calitate, atat pentru hainele create de ea, cat si pentru bijuterii, Oana isi procura materia prima din afara tarii.

Pentru asta, Oana Niculescu Mizil face cumparaturile in tari exotice precum Liban sau Italia, tara supranumita si "Mecca modei". Colectia de bijuterii pe care o va lansa in curand va contine inele, bratari, coliere, cercei. Dar nu de orice fel! Vedetele colectiei vor fi pietrele pretioase: diamantele, safirele, rubinele si smaraldele. Intreaga linie de bijuteri va fi produsa in afara tarii, conform modelelor desenate de Oana Mizil.

Spitalul de Urgenta, in pana de curent


In timpul unui concert la Craiova, baietii de la Spitalul de Urgenta s-au trezit in intuneric. Motivul: o pana de curent exact cand rockerii urcau pe scena. "Era o multime de oameni in sala, in general studenti. Oamenii din public scandau numele trupei si exact cand am pasit pe scena, pac!, am ramas pe intuneric. Pana a durat cateva minute, timp in care am cantat cu doua chitare reci si o percutie. Publicul ne-a acompaniat. Ce mai, a fost minunat", ne-a povestit Dan Helciug, vocalistul Spitalului. (Adrian Vaduva)

×