x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Monica Columbeanu, apărată de doi... taţi!

Monica Columbeanu, apărată de doi... taţi!

29 Mar 2011   •   09:49
Monica Columbeanu, apărată de doi... taţi!
Sursa foto: Dan Marinescu /JURNALUL NAŢIONAL

În războiul mediatic pe care îl poartă cu Irinel, Monica Columbeanu este apărată de cine nu se aşteaptă: de tatăl Emil Gabor, cu care nu a mai vorbit de când a luat decizia de a se mărita cu omul de afaceri, dar şi de pretinsul ei tată, Dinu Damaschin.

Emil Gabor a venit ieri la emisiunea "Acces Direct” şi şi-a expus necazul: "Irinel e mai mare ca mine cu trei ani şi nu cred că unui tată îi convine ca fiica lui să trăiască cu cineva mai mare ca tatăl. El are un suflet foarte rău, urmăreşte prospături. Dacă e bogat ce crede că poate denigra mamele? Nu cred că Monica a bătut-o pe Irina, am cunoscut-o, a venit cu ea la Bacău când era mică, pe Columbeanu nu l-am cunoscut, n-a venit niciodată”. În acelaşi ton, Emil Gabor l-a caracterizat pe Irinel Columbeanu ca fiind un afemeiat, şantajist, om cu "suflet rău”. Spre finalul emisiunii, tatăl Monicăi a făcut o criză - aparent de epilepsie -  şi a fost transportat cu Ambulanţa la spital.

Pe de altă parte, cel care pretinde a fi tatăl biologic al Monicăi, băcăuanul Dinu Damaschin, a declarat unui ziar tabloid că vrea să plece cu Moni în Elveţia. "Vom cere azil şi ne vom lupta de acolo cu Irinel. Gata, nu mai stau. Aseară am fost răpit, la ieşirea dintr-un restaurant bucureştean, de o maşină a Jandarmeriei şi lăsat pe câmp, aproape de Ciolpani. Cred că au vrut să mă omoare, am sunat şi la 112, dar degeaba!”, a acuzat Damaschin, care i-a transmis Monicăi mesajul "Ţine-te tare, fata mea, şi nu ceda, că nu ne poate învinge Escobar de Izvorani, oricât de mult ar încerca!”.

×
Subiecte în articol: monica columbeanu