x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Monica Stan în gondola iubirii

Monica Stan în gondola iubirii

de Adriana V. Paduraru    |    01 Aug 2008   •   00:00

Monica Stan, gazda emisiunii "Gondola D’Amore" de la B1 TV, evită să vorbească despre viaţa personală. A învăţat, din experienţă, că e mai bine să ţii departe de ochii lumii acest capitol. Recunoaşte însă că este geloasă, lucru normal atunci cînd iubeşti.

 

 

  • Care este secretul unei relaţii de lungă durată?

Este o chestiune de noroc, chimie şi poate experienţă de viaţă.

 

  • Ce părere ai tu despre gelozie?

Unde trebuie să pornească şi unde să se oprească gelozia? E nevoie de gelozie pentru a păstra vie flacăra pasiunii. Dar... cu limite.

 

  • Te consideri o persoană geloasă, posesivă?

Da, pentru că dacă iubeşti este anormal să nu fii, DAR, cum am spus, totul trebuie să aibă nişte limite.

 

  • Ce crezi tu despre căsătorie?

Cred în familie şi în această veche instituţie. Un proverb japonez sună cam aşa: "Căsătoria este ca un oraş asediat. Cei care sînt înăuntru vor să iasă şi cei de afară vor să intre".

 

  • De ce crezi că o iubire de zece ani se rupe după unu-doi ani de căsătorie?

Dacă se întîmplă aşa ceva, probabil că nu era iubire adevărată. Eu cred că iubirea adevărată ţine o viaţă.

 

  • Schimbă căsătoria o relaţie?

Depinde de persoane, de calitatea lor şi de gradul de evoluţie spirituală.

  • Cum te imaginezi peste 20 de ani?

Într-o călătorie în jurul lumii alături de persoana iubită.

 

  • O femeie poate avea o carieră de succes şi o viaţă de familie împlinită?

Da. Dar depinde de femeie, de cum reuseşte ea să echilibreze balanţa. Oricum, pe primul loc este familia.

 

  • Cum te simţi în gondola iubirii?

Emisiunea este un concurs al iubirii. Vreau să demonstrez la sfîrşitul celor zece ediţii că în România anilor 2000 mai există iubire adevărată, fără interese materiale. Realizînd emisiunea "High Life" mi-a fost greu să decid dacă este aşa sau nu. Am vrut să văd cum se iubesc oamenii obişnuiţi. Cinci cupluri se vor întrece timp de zece ediţii în diverse probe pentru a cîştiga premiul cel mare: o excursie la Veneţia şi un inel de logodnă cu diamant. Emisiunea se filmează pe malul Lacului Floreasca, la restaurantul meu "La Gondola", în jurul unei gondole veritabile aduse chiar din Veneţia. Concurenţii vor fi evaluaţi de un juriu format din vedete din showbiz, jurnalişti şi reprezentanţi ai sponsorilor, iar momentele artistice sînt susţinute de artişti de top. Gondola D’Amore este o emisiune plină de pasiune, frumuseţe, muzică, dans, lacrimi şi fericire. Cei care dovedesc că se iubesc vor cîştiga.

 

Gondolă veritabilă

Mare iubitoare de călătorii, Monica Stan a colindat mai toată lumea. Însă o vacanţă în Veneţia îi va rămîne mult timp în minte. Şi asta pentru că în urma unei călătorii în acest oraş Monica s-a ales cu un suvenir uimitor: o gondolă. Piesa este autentică şi a fost pierdută la jocurile de noroc de un gondolier cartofor. Gondola a fost sursă de inspiraţie pentru cuplurile care au păşit pragul restaurantului pe care Monica îl deţine. Mulţi dintre clienţi şi-au cerut în căsătorie partenera folosind ambarcaţiunea drept decor. Iar de aici şi pînă la ideea emisiunii nu a fost decît un pas.

 

Poveşti uimitoare

Fiecare dintre cele cinci cupluri concurente în "Gondola D’Amore" are cîte o poveste uimitoare. Loredana şi Alin, de exemplu, sînt colegi de serviciu. Au început să iasă în oraş în urmă cu cîteva luni. Deşi a aflat că iubita sa a avut o relaţie cu unul dintre directorii firmei, cu care a rămas şi însărcinată, sentimentele lui Alin pentru Loredana au rămas la fel de sincere. Marilena s-a îndrăgostit de Mihai fără să ţină cont că este nepotul fostului său partener. În noaptea în care cei doi s-au cunoscut au fugit împreună şi nici unul nu regretă. Mădălina şi Ionuţ au fost colegi de liceu. După o relaţie de şase luni s-au despărţit din cauza lui Ionuţ, care a fost infidel. S-au reîntîlnit întîmplător după doi ani şi şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără altul. Israela şi Liviu au o poveste foarte mediatizată, mai ales din cauza diferenţei de 22 de ani dintre ei. Şerban şi Ecateria se cunosc de puţină vreme. După numai cîteva întîlniri, Şerban i-a declarat că o iubeşte, iar Ecaterina a fost cucerită de blîndeţea şi de calmul lui.


"Gondola D’Amore este o emisiune plină de pasiune, frumuseţe, lacrimi şi fericire. Cei care dovedesc că se iubesc vor cîştiga"
Monica Stan , despre emisiune

×
Subiecte în articol: monica cover story gondola