x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mr. Bean a murit pe Twitter

Mr. Bean a murit pe Twitter

27 Feb 2012   •   11:52
Mr. Bean a murit pe Twitter

O farsa legata de moartea actorului britanic Rowan Atkinson (cunoscut drept Mr. Bean) a fost duminica cel mai fierbinte subiect de discutie pe Twitter, informeaza Daily Mail.

Zvonul mortii lui Mr.Bean a pornit de la un utilizator si s-a raspandit in cateva ore in toata lumea. Si site-ul Wikipedia a trecut la pagina actorului Rowan Atkinson data mortii, 26 februarie 2012.

Michael Robert Meras, din Filipine, le-a scris celor 753 de followeri ai sai urmatorul mesaj: "Vesti proaste din Marea Britanie. Actorul Rowan Atkinson (AKA Mr Bean) a murit in aceasta seara". Mii de persoane au preluat falsa stire si au folosit hashtag-ul #RIP Rowan Atkinson pentru a-si exprima tristetea pricinuita de disparitia actorului.

La doua ore dupa ce a postat mesajul, Michael Robert Meras si-a cerut scuze pe Twitter si a scris ca a fost gluma. El a mai spus ca nu se astepta ca postarea sa sa devina virala.

Rowan Atkinson nu este prima vedeta despre care s-a zvonit pe Twitter ca ar fi murit. Owen Wilson, Charlie Sheen, Adam Sandler, Eddie Murphy si Jon Bon Jovi au fost si ei "ucisi" pe internet.

×