x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun MTV Video Music Awards: Rihanna - cel mai bun videoclip

MTV Video Music Awards: Rihanna - cel mai bun videoclip

de Jurnalul National    |    10 Sep 2007   •   00:00
MTV Video Music Awards:  Rihanna - cel mai bun videoclip

Rihanna - cel mai bun videoclip ● Justin Timberlake - nominalizat la şapte categorii, a plecat acasă cu patru premii ● Britney Spears - comportament excentric şi play-back ● Tommy Lee şi Kid Rock, foştii soţi ai actriţei Pamela Anderson, s-au luat la bătaie.



Rihanna, căntăreaţa originară din Barbados, a căştigat premiul pentru cel mai bun videoclip, pentru melodia "Umbrella", recompensată şi cu premiul pentru "single-ul monstru" al anului.

Căntăreţul american Justin Timberlake, nominalizat la şapte categorii, a plecat acasă cu patru premii, printre care s-a numărat şi cel la categoria "cel mai bun căntăreţ al anului".

Beyonce Knowles, nominalizată şi ea la şapte categorii, a primit doar un premiu, pentru cea mai impresionantă colaborare muzicală a anului, pentru melodia căntată impreună cu diva latino Shakira, "Beautiful Liar".


Starul muzicii hip-hop Kanye West a plecat acasă cu măna goală, după ce a fost nominalizat la cinci categorii de premii. Căntăreţul şi-a manifestat indignarea faţă de faptul că Britney Spears a fost aleasă să cănte in deschiderea galei de premii: "Nu pot să cred că va cănta. Nu a mai scos niciun hit de căţiva ani".

Britney Spears a ales gala premiilor MTV Video Music pentru a reveni pe scena muzicală, după trei ani de pauză in care s-a făcut remarcată doar prin comportamentul excentric. Căntăreaţa a apărut pe scenă imbrăcată ca o dansatoare de strip-tease, intr-un costum cu bikini negru şi cizme lungi cu toc, şi a făcut play-back pe acordurile noului ei single "Gimme More".

"Toată lumea ştia că Britney făcea play-back pentru că, de obicei, dansa foarte mult. Dar acum abia s-a mişcat. A fost rău. A fost jenant. Âşi mi-a plăcut acest lucru", a declarat Perez Hilton, celebrul blogger american monden.

Actriţa de comedie Sarah Silverman nu a avut niciun pic de milă pentru Spears. Silverman s-a intors pe scenă după ce Spears a terminat de căntat şi a declarat că cei doi copii ai căntăreţei sunt "cele mai adorabile greşeli pe care le veţi vedea vreodată".

Ultimul album al lui Spears a fost lansat in 2003, s-a numit "In the Zone" şi a fost un eşec din punct de vedere comercial. In ultimii trei ani, Kanye West a lansat trei albume şi toate au fost extrem de apreciate.


Acesta nu a fost unicul incident ridicol al galei de premii. Tommy Lee şi Kid Rock, foştii soţi ai actriţei Pamela Anderson, s-au luat la bătaie in timp ce cănta Alicia Keys.
"Nu s-au lovit cu pumnii, doar şi-au incleştat braţele", a declarat Tom Higginson, solistul trupei Plain White Ts. "Forţele de ordine i-au despărţit", a adăugat acesta.



MTV Video Music Awards 2007

  • Videoclipul anului - Rihanna "Umbrella"
  • Cel mai bun artist al anului - Justin Timberlake
  • Ameninţarea cvadruplă a anului - Justin Timberlake
  • Cea mai bună artistă a anului - Fergie
  • Single-ul monstru al anului - Rihanna şi Jay-Z "Umbrella"
  • Cel mai bun regizor - Samuel Bayer şi Justin Timberlake, "What Goes Around ... Comes Around"
  • Cel mai bun montaj - Ken Mowe şi Gnarls Barkley, "Smiley Faces" - Cea mai bună coregrafie - Marty Kudelka, Justin Timberlake, "Let Me Talk To You/My Love"
  • Cel mai bun debutant - Gym Class Heroes
  • Cel mai bun grup muzical - Fall Out Boy
  • Cea mai impresionantă colaborare - Shakira şi Beyonce "Beautiful Liar"
MEDIAFAX

×
Subiecte în articol: magazin Justin Timberlake