x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun N-o să îţi vină să crezi! Uite câţi bani cheltuieşte lunar Ruby pe haine!

N-o să îţi vină să crezi! Uite câţi bani cheltuieşte lunar Ruby pe haine!

23 Iul 2013   •   11:39
N-o să îţi vină să crezi! Uite câţi bani cheltuieşte lunar Ruby pe haine!
Sursa foto: MS/Gabriela Arsenie

Invitatã mâine searã, de la 20:30, în emisiunea „Te pui cu blondele?”, frumoasa cântãreaţã a fost luatã imediat în vizor de blondele lui Negru. Curioase din fire şi mereu la curent cu subiectele mondene, acestea au aflat cã Ruby îşi cumpãrã haine doar din America, aşa cã au vrut sã ştie câţi bani scoate din buzunar lunar pentru a-şi înnoi garderoba.

Artista nu s-a sfiit sã le mãrturiseascã blondelor lui Negru cã toate cumpãrãturile le face de pe site-uri de specialitate din State, iar pentru asta cheltuie peste 300 $ în fiecare lunã. Coechipierii sãi de mâine searã, Andreea Bãnicã şi Mihai Morar au completat imediat:

„Stai foarte bine!”.

Sincerã şi spontanã, Ruby le-a cucerit imediat pe blonde, care au decis sã o mai supunã pe frumoasa brunetã unei probe: aceea de a frământa un aluat, chiar în platoul emisiunii, în mai puţin de jumãtate de minut. Interpreta sa pus imediat pe treabã, în vreme ce Mihai Morar fredona deja un viitor hit Ruby – „Frãmãntã fãina!”

Cu ce curiozitãţi i-au întâmpinat blondele pe cei trei invitaţi rãmâne de vãzut mâine searã, de la 20:30, într-o nouã ediţie incendiarã „Te pui cu blondele?”, numai la Antena 1.  

×