x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Natalie Portman: "Am avut o legătură aproape telepatică cu Darren Aronofsky "

Natalie Portman: "Am avut o legătură aproape telepatică cu Darren Aronofsky "

17 Ian 2011   •   16:52
Natalie Portman: "Am avut o legătură aproape telepatică cu Darren Aronofsky "
Sursa foto: Danny Moloshok/REUTERS

Actriţa Natalie Portman a declarat că a dezvoltat o relaţie "aproape telepatică" cu regizorul Darren Aronofsky pe platoul de filmare a filmului "Black Swan. Actriţa, în vârstă de 29 de ani, a declarat că munca alături de Darren Aronofsky a fost "fenomenală" pentru că amândoi au aceeaşi atitudine "militară" faţă de munca pe care o fac.

"Darren este un regizor foarte, foarte exigent. A fost cu adevărat minunat să îl privesc muncind. Pentru că noi eram singurii care erau la muncă în fiecare zi. (…) Am descoperit repede că avem o abordare militară a muncii noastre - suntem amândoi foarte concentraţi şi disciplinaţi şi alerţi. A fost o conexiune rapidă între noi. Aproape telepatică", a declarat Porman.

Actriţa mai spune că filmul "Black Swan" poate fi şocant, dar precizează că numeroşi balerini i-au recunoscut autenticitatea, informează contactmusic.com, preluat de Mediafax. "Am primit nişte reacţii minunate de la balerini, care verificau detaliile filmului. (…) E ficţiune. Oricum, cred că multe detalii pornesc din poveşti reale. Am citit autobiografiile multor dansatori din companiile de balet din New York City şi de acolo am luat multe idei. Sunt anumite lucruri pe care oamenii nu vor să le recunoască, dar multe dintre ele sunt adevărate", a mai spus Natalie Portman. Natalie Portman a fost recompensată pentru rolul din acest film cu premiul Globul de Aur, duminică seară.


×