x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Natalie Portman: „Am fumat iarbă în facultate, însă acum sunt ca o domnişoară bătrână”

Natalie Portman: „Am fumat iarbă în facultate, însă acum sunt ca o domnişoară bătrână”

07 Apr 2011   •   18:34
Natalie Portman: „Am fumat iarbă în facultate, însă acum sunt ca o domnişoară bătrână”

Natalie Portman a fopst îndelung felicitată în ultima vreme pentru rolurile dramatice pe care a ales să le joace, însă acum ea pare că ia o pauză de la personaje precum balerina din Black Swan, şi trece la filme mai „uşurele”. Următoarele proiecte ale actriţei, „Your Highness” şi „Best Buds” sunt două comedii care au, într-un fel sau altul,  legătură cu consumul de marijuana. Şi Natalie nu pare să fie deloc străină de acest subiect. „Îmi place acest gen de comedii. Am fumat iarbă în facultate, dar nu m-am mai atins de ea de ani de zile. Sunt ca o domnişoară bătrână acum, mă bag în pat la ora 10, aşa că mai pot face asta acum”, a spus Natalie, citată de Daily Mail.

Natalie Portman a absolvit Facultatea de Psihologie de la Harvard în anul 2003, şi, în timpul şcolii a jucat în doar două filme, „Star Wars: Episodul II – Atacul clonelor” şi „Cold Mountain”, unde a avut un rol foarte mic. „Nu-mi pasă dacă facultatea îmi ruinează cariera. Prefer să fiu deşteaptă decât un star de cinema”, declara atunci actriţa, acum în vârstă de 29 de ani.

Acum, Natalie se bucură de „retrăirea” zilelor din facultate, în comedia „Your Highness”, alături de James Franco şi Danny McBride. Filmul are la bază povestea unei războinice misterioase al cărei frate are o mare înclinaţie către a fuma iarbă. În cel de-al doilea film, „Best Buds”, pe care Natalie, de altfel, îl va şi produce, ea va juca rolul unei viitoare mirese, care îşi lasă deoparte nunta pentru a călătorie la San Diego împreună cu cei mai buni doi prieteni, totul însoţit de... marijuana. Filmările pentru „Best Buds” vor începe în vara acestui an, după naşterea copilului actriţei.

 

 

×
Subiecte în articol: natalie portman