x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Natalie Portman surprinde vorbind vulgar

Natalie Portman surprinde vorbind vulgar

31 Ian 2011   •   17:01
Natalie Portman surprinde vorbind vulgar
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS

Natalie Portman a câătigat în acest week-end premiul pentru cea mai bună actriţă oferit de Sindicatul Actorilor Americani (Screen Actors Guild Award)  pentru rolul din "Black Swan", şi a surprins audienţa când a demonstrat că nu este întotdeauna o păpuşică, aşa cum este adesea percepută.

În timpul discursului de mulţumire pe care l-a ţinut după ce a primit premiul - acordat pentru rolului unei balerine inocente care se zbate să  scoată la iveală o personalitate întunecată - actriţa a "scăpat" şi câteva cuvinte ceva mai vulgare. "Pentru părinţii mei, care m-au învăţat să muncesc din greu şi să nu mă port niciodată ca un c*r, pentru că nu există nici o scuză pentru asta", a spus Portman, declanşând un  val de chicoteli. Sfatul, de altfel, nu este deloc de neglijat, cu atât mai mult cu cât se pare că a ajutat-o pe Portman să ajungă în topul celor mai bune actriţe nominalizate la premiile Oscar din acest an.

Presa americană nu a putut, însă, să nu scoată în evidenţă că este a doua oară într-o lună când Natalie Portman arată că este o fiinţă cât se poate de obişnuită, scrie Huffington Post. La acceptarea Globului de Aur pe care l-a primit pentru acelaşi rol, Portman a glumit pe seama logodnicului său, Benjamin Millepied. "Benjamin s-a ocupat de coreografie, dar puteţi să vi-l amintiţi şi din scena în care este întrebat dacă vrea să se culce cu mine. Şi el răspunde "Pff, nu!". Este un actor desăvârşit, deoarece cu siguranţă vrea să facă asta", a glumit Portman pe scena decernării Globurilor de Aur. Tot atunci, Portman a numit-o "buze dulci" pe colega ei de platou, Mila Kunis. Până la urmă, concluzionează presa americană, Natalie Portamn nu pare a fi chiar atât de inocentă precum este percepută, demonstrând că se poate transforma până la urmă şi în viaţa reală într-o "lebădă neagră".

×