x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Naufragiati in pericol

Naufragiati in pericol

28 Oct 2005   •   00:00
Naufragiati in pericol
SERIAL
Inca un serial cu Robinsoni Crusoe, veti spune. Ei bine, nu aveti dreptate.

In fiecare vineri, incepand cu 14 octombrie, TVR 1 difuzeaza un nou serial american de mare succes: "Naufragiatii" ("Lost"). Serialul vine sa inlocuiasca primul sezon din "Neveste disperate", care tocmai s-a terminat. Pentru fanii "defunctului" serial, o informatie: "Neveste disperate" s-ar putea sa revina in grila TVR cu noi episoade in cursul primaverii. Pana atunci avem "Lost".

SUPRAVIETUITORI. Zborul Air Ocean 815 se prabuseste pe o insula pustie, in mijlocul Pacificului. Numai 48 de persoane supravietuiesc, desi pericolele nu au trecut. La mii de kilometri departare, intr-o jungla care ascunde numeroase capcane si fara nici un ajutor in apropiere, ei trebuie sa isi uneasca fortele pentru a supravietui. Cu toate acestea, fiecare personaj este diferit, toti avand cate un secret ascuns. Trecutul ii tulbura din ce in ce mai mult, punand la grele incercari abilitatile lor de a rezista si de a convietui.

PREMII. Filmul serial "Naufragiatii" a primit numeroase premii in 2005, dintre care amintim Premiul Societatii Compozitorilor din America pentru Cel mai bun serial de televiziune si doua premii ale Academiei de Science-Fiction din America pentru Cel mai bun serial de televiziune si pentru Cel mai bun rol secundar - Terry O’Quinn. De asemenea, "Lost" a primit nu mai putin de 12 nominalizari la Premiile Emmy.

Si asta nu este totul. Desi a ajuns abia la cel de-al doilea sezon, serialul se bucura de o popularitate iesita din comun. Exista deja un fan-club "Lost", o revista cu acelasi titlu, o colectie de imbracaminte si, de ce nu, un joc pe computer care "iti testeaza calitatile de supravietuitor".

Care sunt personajele

JACK (Matthew Fox) este un neurochirurg american. Fiind primul care ia atitudine cu privire la ingrijirea ranitilor, Jack va deveni un fel de lider al echipei, iar ceilalti vor apela deseori la el pentru sprijin.

KATE (Evangeline Lilly) este o persoana curajoasa, care se apropie de Jack, pe care il va asista in acordarea de prim-ajutor. Cu toate acestea, nu toti o agreeaza, fiind convinsi ca inocenta ei este doar o simpla aparenta.

CHARLIE (Dominic Monaghan) este un muzician englez din Manchester, care a dus mereu o viata boema, nu este pregatit sa lupte, dar se trezeste repede la realitate.

SAYID (Naveen Andrews) este un irakian veteran din Razboiul din Golf, membru al Garzii Republicane, dar multi il banuiesc ca este terorist.

JAMES (Josh Holloway) este un american din Tennessee. Arogant si violent, el se va indeparta de toti ceilalti de pe insula.

MICHAEL (Harold Perrineau) este un constructor din New York, care planuise o calatorie impreuna cu fiul sau, Walt, pe care nu-l mai vazuse de ani buni, sperand sa se apropie din nou de el.

WALT (Malcolm David Kelly) este fiul lui Michael, in varsta de 10 ani. Dupa moartea mamei sale, tatal lui vitreg este nerabdator ca Michael sa preia custodia baiatului.

JOHN (Terry O’Quinn) este un om de afaceri din California, obsedat de jocuri de razboi virtual. Crescut de o mama adoptiva, John si-a cautat fara succes adevaratii parinti, simtindu-se, din acest motiv, neimplinit.

SHANNON (Maggie Grace) adopta, de la bun inceput, imaginea de "saraca fata bogata". Desi aparent superficiala, ea se dovedeste a fi un personaj foarte egoist si cu capacitati de manipulare.
×
Subiecte în articol: serial