x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun News

News

10 Aug 2007   •   00:00

VICTOR ARE STEA. Eric Braeden, alias Victor Newman din "Tănăr şi neliniştit", a primit de curănd propria stea pe celebrul Walk of Fame.

PRO TV/ Tănăr şi nelinişt/Serial/Luni-vineri 16:00

VICTOR ARE STEA. Eric Braeden, alias Victor Newman din "Tănăr şi neliniştit", a primit de curănd propria stea pe celebrul Walk of Fame. In vărstă de 66 de ani, actorul a primit steaua cu numărul 2.342 pe cel mai cunoscut bulevard de la Hollywood, aceasta fiind incununarea celor mai bine de 25 de ani petrecuţi pe platourile longevivului serial, dar şi a celor 46 de ani de carieră.

PRO CINEMA/Ruleta destinului/Serial/Joi-vineri 20:20

SE CAUTĂ BASCHETBALIŞTI. Producătorii serialului "Ruleta destinului" sunt in căutare de baschetbalişti. Pentru cel de-al cincilea sezon al producţiei, aceştia au decis să acorde un rol mult mai important echipei de baschet locale One Tree Ravens, motiv pentru care au inceput "negocierile" pentru a aduce jucători noi. Echipa s-a instalat pentru o perioadă in Carolina de Nord, unde zilnic zeci de sportivi sau chiar actori pasionaţi de acest sport işi incearcă norocul, sperănd ca slam-dunk-urile să le aducă un rol in serial.

×
Subiecte în articol: serial