x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun News

News

24 Aug 2007   •   00:00

"Viaţa la Casa Albă", unul dintre cele mai premiate seriale americane, cu un record de 25 de premii Emmy, se intoarce din 28 august la PRO CINEMA.

SEZON NOU. "Viaţa la Casa Albă", unul dintre cele mai premiate seriale americane, cu un record de 25 de premii Emmy, se intoarce din 28 august la PRO CINEMA. Cel de-al şaselea sezon al producţiei este unul plin de acţiune, dialoguri tăioase şi o distribuţie din care face parte un număr şi mai mare de staruri hollywoodiene. Alan Alda, căştigător a cinci premii Emmy pentru rolul din "M*A*S*H", il va interpreta pe Arnold Vinick, un republican din California care răvneşte şi el la scaunul prezidenţial, Jimmy Smits ("NYPD Blue") este congresmanul Matthew Santos, iar Sam Robards ("American Beauty") va juca rolul ziaristului Greg Brock.

DINCOLO DE VIAŢĂ. Robert Bridge, profesor de psihologie interesat de clarvăzători, o intălneşte pe Alison Mundy, o femeie mai degrabă timidă, capabilă să vadă spiritele celor morţi. Deşi sceptic la inceput, profesorul Bridge incepe să fie interesat de harul lui Alison, după ce-şi dă seama că aceasta nu este o şarlatancă, ci un om chinuit, care incearcă să impace lumea celor vii cu lumea celor morţi. Impreună, cei doi vor incerca să liniştească spiritele neimpăcate care păndesc de dincolo de viaţă.

×
Subiecte în articol: serial