x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun News

News

14 Sep 2007   •   00:00

Casa magicianului. Filmul este o ecranizare după un roman de William Corlett. Mutaţi intr-o casă nouă, trei copii - William, Mary şi Alice - descoperă o lume magică in care vrăjitoarele călătoresc in timp, iar animalele vorbesc.

Rebel in California. Cea de-a treia serie aduce publicului din Romănia aventuri din ce in ce mai palpitante, personaje noi, dar şi povestea dispariţiei Marissei Cooper, interpretată de actriţa Mischa Barton.

Dallas. Serialul care a făcut furori in Romănia revine pe micile ecrane la Romantica. Dallas este o saga americană, povestea familiei Ewing condusă de autoritarul Jock, fondatorul companiei Ewing Oil, a soţiei lui, Miss Ellie, care conduce ferma familiei, Southfork, şi a celor trei fii ai lor, J.R., Bobby şi Gary.

Femei fără prejudecăţi. Un format indrăzneţ, modern, actual, care a făcut să fie asemuită cu celebrul serial "Neveste disperate". Este povestea a patru femei (Renata, Paloma, Maite şi Fernanda) care vorbesc deschis despre problemele lor. Este o telenovelă modernă despre dragoste, sex, rebeliune, sensibilitate şi pasiune.

×
Subiecte în articol: serial