x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun News

News

05 Oct 2007   •   00:00

JANE EYRE. După o copilărie tristă, plină de lipsuri, Jane Eyre acceptă postul de guvernantă de la Thornfield Hall. Aici ea se indrăgosteşte de cel care a angajat-o, de Mr. Rochester.

PRIMATV/Ed/Serial/Marţi-vineri 12:00
ED, SEZONUL 3. După ce şi-a pierdut slujba şi soţia in aceeaşi zi, Ed Stevens, un avocat de 30 de ani din New York, se intoarce in oraşul natal, Stuckeyville, pentru a-şi reface viaţa. Curănd, el găseşte şi un motiv pentru a rămăne: Carol Vissey, fata visurilor lui din anii de liceu. Fără să ia in calcul faptul că ea l-a ignorat ani la rănd şi că in present are un prieten, Ed pune la cale o adevărată strategie pentru a-I cuceri afecţiunea.



TVR 1/JANE EYRE/Serial/Sămbătă 16:00

JANE EYRE. După o copilărie tristă, plină de lipsuri, Jane Eyre (Ruth Wilson) acceptă postul de guvernantă de la Thornfield Hall. Aici ea se indrăgosteşte de cel care a angajat-o, de Mr. Rochester (Toby Stephens). Dar secrete intunecate din trecutul acestuia vor face aproape imposibilă implinirea iubirii lor. Serialul a fost distins cu Premiul BAFTA pentru machiaj.


TVR CULTURAL/DICKENS DIN LONDRA/Serial Duminică 14:30
DICKENS DIN LONDRA. Serialul este o reconstituire a celor mai importante momente ale biografiei remarcabile a lui Charles Dickens. Povestea incepe cu copilăria trăită in sărăcie in Chatham şi Londra .n timpul anilor 1820 şi continuă cu succesul fără precedent pe care Charles Dickens l-a obţinut de ambele părţi ale Atlanticului.

×
Subiecte în articol: serial