x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun News

News

12 Oct 2007   •   00:00

24 E UN CARUSEL. Un vortex de dezastru, haos şi adrenalină care te prinde şi nu te mai lasă.


Axn/Unitatea Specială 2/Serial/ Sămbătă 21:00

UNITATEA SPECIALĂ 2. Unitatea specială 2 este un serial de acţiune şi aventură care se desfăşoară la Chicago, unde o echipă secretă de ofiţeri de poliţie caută aşa-numitele creaturi care au scăpat prin găurile evolutive şi care au supravieţuit cumva ca să terorizeze omenirea.

B1/ 24/Serial/Sămbătă 22:00/Duminică 23:00
24 E UN CARUSEL. Un vortex de dezastru, haos şi adrenalină care te prinde şi nu te mai lasă. E fast & furious, exagerat, plin de personaje secundare pitoreşti şi bine conturate, surprize care vin in rafale, toate ţinute laolaltă de extraordinara interpretare a lui Keifer Sutherland. Nici un actor nu e mai bun să dea dovadă, simultan, de tărie oţelită şi de furie criminală. Serialul are un palmares impresionant: două Globuri de Aur pentru Cel mai bun actor şi pentru Cel mai bun serial de televiziune şi 16 Premii Emmy (pentru cel mai bun serial, Cel mai bun actor principal, coloană sonoră, imagine).

TVR 2/ WHISTLER/Serial/Marţi 20:34
WHISTLER. ëntors acasă, in oraşul canadian Whistler, după ce a căştigat medalia de aur la snowboarding, la Olimpiada din Torino, tănărul sportiv Beck McKaye moare in imprejurări misterioase. Tragicul eveniment .ntoarce pe dos vieţile rudelor şi ale prietenilor, căci fiecare dintre cei care l-au cunoscut are povestea sa plină de secrete, ce nu se lasă uşor dezvăluite.

×
Subiecte în articol: serial